Τι δείχνουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τους υπόπτους για καταστροφές σε ακυρωτικά μηχανήματα

Έρευνες για να διαπιστωθεί το κατά πόσο τα τρία άτομα που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι σχετίζονται με καταστροφές σε ακυρωτικά μηχανήματα Μέσων Μαζικής Μεταφοράς διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ.

Στην κατοχή του 39χρονου και των δύο 23χρονων βρέθηκε τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις δρομολογίων λεωφορείων, στα οποία έχουν καταγραφεί φθορές ακυρωτικών μηχανημάτων. Ένα από τα δρομολόγια ήταν της γραμμής «822» Νέα Ζωή- Άγιος Αντώνιος, σε
όχημα της οποίας άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές σε δύο ακυρωτικά μηχανήματα, λίγο πριν από τη σύλληψη των τριών ατόμων.

Οι συλλήψεις του 39χρονου και των δύο 23χρονων έγιναν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που αναζητούσαν τα άτομα που προκάλεσαν φθορές στα ακυρωτικά μηχανήματα στο Περιστέρι.

Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο των φθορών, έξω από το 13ο και 33ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, εντοπίστηκαν οι τρεις ύποπτοι να κάνουν γκράφιτι με σπρέι στους τοίχους του σχολικού συγκροτήματος γράφοντας: «Τα προσφυγόπουλα στο σχολείο, οι φασίστες στις τρύπες τους».

Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του 39χρονου όπου βρέθηκαν ξύλινα κοντάρια, τρία σφυριά, δύο σπρέι, ενώ στο σπίτι ενός εκ των 23χρονων, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι φωτοβολίδων, πτυσσόμενο κλομπ και κροτίδες. Οι νεαροί αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή τους σε φθορές ακυρωτικών μηχανημάτων και προβάλλουν ως άλλοθι ότι στο σχολείο κατευθύνθηκαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Οι τρεις συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση, οδηγήθηκαν την Πέμπτη για να δικαστούν, ωστόσο η δίκη τους αναβλήθηκε για σήμερα Παρασκευή και αφέθηκαν ελεύθεροι.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα