Κάνσας: Ενας νεκρός 10 με 15 τραυματίες από πυρά στην παρέλαση των νικητών του Super Bowl

Μια γυναίκα μεταφέρεται σε ασθενοφόρο μετά τον εορτασμό της νίκης των Kansas City Chiefs στο Super Bowl, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κάνσας Σίτι, κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τη νίκη των Kansas City Chiefs στο εφετινό Super Bowl, ανακοίνωσε η αστυνομία αυτής της πόλης του Μιζούρι, στις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Τουλάχιστον

ένα άτομο σκοτώθηκε την Τετάρτη από πυροβολισμούς στην παρέλαση των Kansas City Chiefs για το Super Bowl, σύμφωνα με την αστυνομία. 

Η αρχηγός της αστυνομίας του Κάνσας Σίτι Στέισι Γκρέιβς δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ένα άτομο είναι νεκρό και 10 έως 15 άτομα τραυματίστηκαν. Δεν είναι σαφές πόσοι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς αλλά μάλλον δεν είναι παιδιά ανάμεσά τους.

″Είμαι θυμωμένη με αυτό που συνέβη σήμερα”, δήλωσε η αρχηγός.

Η Γρκέιβς δήλωσε ότι δύο άτομα τέθηκαν υπό κράτηση και άκουσε ότι κάποιοι φίλαθλοι ενδεχομένως να συμμετείχαν στη σύλληψη ενός υπόπτου, αλλά δεν μπορούσε να το επιβεβαιώσει.

«Πρόκειται για μια απόλυτη τραγωδία, κάτι που δεν θα περιμέναμε ποτέ στο Κάνσας Σίτι, κάτι που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό», δήλωσε ο δήμαρχος Κουίντον Λούκας.

The moment anchors on one news broadcast realized there was a problem at the Super Bowl parade:

“Some people in the crowd are telling us to get down.” #KansasCity#Shooting#valentinedaypic.twitter.com/ADd8Oh6X3x

— Mississippi Sambo (@MS_Sambo_) February 14, 2024

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησαν συγκλονιστικό βίντεο. Το βίντεο ενός χρήστη έδειχνε κάποιον να κάνει προφανώς θωρακικές συμπιέσεις σε ένα θύμα από πυροβολισμούς, ενώ ένα άλλο άτομο, που φαινόταν να σπαρταρά από τον πόνο, βρισκόταν στο έδαφος σε κοντινή απόσταση. Άνθρωποι ούρλιαζαν στο βάθος.

Keywords
Τυχαία Θέματα