Η πεντάδα του επικοινωνιακού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικοί και δύο δημοσιογράφοι έχουν την ευθύνη για την επικοινωνιακή καμπάνια στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Τάσο Κορωνάκη, Πάνο Σκουρλέτη και Αλέκο Καλύβη αλλά και τον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο και τον Γιώργο Αλμπάνη, υπεύθυνο του left.gr , με τον πρώτο να έχει την ευθύνη του συντονισμού.

Από αυτούς «εκπορεύονται» όλες οι εντολές και οι βασικές αποφάσεις με τις οποίες θα υλοποιηθεί η πολιτική τακτική κατά την προεκλογική περίοδο. Το «σχήμα» είναι σχετικά πολύπλοκο,
καθώς υπάρχουν ομάδες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ομάδες εθελοντών, σκηνοθέτες, αλλά και εταιρείες που έχουν αναλάβει τμήματα της καμπάνιας. Ωστόσο κύριος φορέας υλοποίησης της καμπάνιας παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα δικά του τεχνικά μέσα.

Τα τηλεοπτικά σποτ έχει παράξει η Feel me Productions (Αλέξης Πατσής, Μανώλης Κονταρίνης, Φρόσω Μπούρου, Δημήτρης Παπουτσής).

Στα μέσα ενημέρωσης αξιοποιείται η BGM OMD (του Στέλιου Σπυρίδη).

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δραστηριοποιείται μία μεγάλη ομάδα από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον πρώην Γραμματέα της, Ηλία Χρονόπουλο. Στον ίδιο χώρο αξιοποιείται και η minimedia.
Keywords
Τυχαία Θέματα