Η διάψευση Αχτσίογλου σε δημοσίευμα για δήθεν παράπονα βουλευτών σε συνεδρίαση που δεν ήταν παρούσα

Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου -η οποία δεν ήταν παρούσα στην εν λόγω συνεδρίαση-, το γεγονός ότι, όπως αποδόθηκε σε ρεπορτάζ, βρέθηκε σε δύσκολη θέση δεχόμενη καταιγισμό ερωτήσεων από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή ενημερωτική συνεδρίαση της ΚΟ από υπουργούς.

Σε ανάρτηση της στην προσωπική σελίδα της στο Facebook, αναφέρει:
«Μόλις ενημερώθηκα από το "Πρώτο Θέμα" για το τι συζητήθηκε σε σύσκεψή με βουλευτές, στην οποία "συμμετείχα". Μικρή λεπτομέρεια… η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο. Αυτό θα πει δημοσιογραφία από το μέλλον!».

Σε εξίσου σκωπτικό πνεύμα και το tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου: «Όταν βγήκε η κ. Αχτσιόγλου από την αίθουσα είχε και εκδορές ή μπήκε μπροστά της ο Ευκλείδης και την έσωσε;», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, παραθέτοντας και τη σχετική ανάρτηση της κ. Αχτσιόγλου.

Όταν βγήκε η κ. Αχτσιόγλου από την αίθουσα είχε και εκδορές ή μπήκε μπροστά της ο Ευκλείδης και την έσωσε; https://t.co/QXf5HjAkCL pic.twitter.com/jvuisPFUM1

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) May 11, 2017

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα