Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός - Βαριές αλληλοκατηγορίες Γιαννακόπουλου - Μπαλτάκου - Ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων και η απόσυρση ενδιαφέροντος

ΑΘΛΗΤΙΚA

Χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη κι επιτέθηκε ξανά στον Δημήτρη Μπαλτάκο, σε μια πολύ θερμή μέρα για τον Παναθηναϊκό με χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων.

Με μία ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση που έχει βαριές εκφράσεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Ερασιτέχνη, μέχρι ο

Δημήτρης Μπαλτάκος να φύγει από την... μάνα του λόχου. Ιδιαίτερα θερμή ήταν η σημερινή ημέρα αναφορικά με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μα ανακοίνωσή του απάντησε στις κατηγορίες του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως του είχε προταθεί να μην υπογράψει για το Γουδή και σε αντάλλαγμα θα έπαιρνε μια θέση στην καινούργια διοίκηση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέχισε την κόντρα και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να κάνει μήνυση στον Μπαλτάκο.

Η συνέχεια πήγε να δοθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να πηγαίνει εκεί, αλλά να μην συναντά τον Δημήτρη Μπαλτάκο ο οποίος απουσίαζε, αλλά έστειλε sms προκειμένου να συναντηθούν και να τα πουν. Μια συνάντηση που λογικά δεν πρόκειται να γίνει, από την στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως αποσύρει το ενδιαφέρον του για την «Μάνα του Λόχου», μέχρι να αποχωρήσει ο Μπαλτάκος, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: «Η απόφαση που πήρα να βάλω ακόμα ένα ακόμα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στην οικογένεια του Παναθηναϊκού ώστε να βγάλω τον Ερασιτέχνη από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έγινε από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και την προσωπική αντιπαράθεση μου με τον Μπαλτάκο, αλλά με μοναδικό σκοπό οι Παναθηναϊκοί να είναι ξανά υπερήφανοι για τον Σύλλογο μας.

Με κορύφωση τη σημερινή προσπάθεια συκοφάντησης μου αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο Μπαλτάκος-και οι φίλοι του λιβελλογράφοι στο SDNA και στον ΣΠΟΡ FΜ- έχει συνειδητά επιλέξει να φτάσει στον πάτο του βαρελιού με τα σκατά ώστε να με οδηγήσει να αποσύρω την κίνηση μου για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη. Αυτός ήταν εξαρχής ο μοναδικός σκοπός του. Δεν περίμενα όμως ότι αυτός θα τρυπήσει ακόμα και τον πάτο...

Εξυπακούεται ότι η αξιοπρέπεια μου είναι πάνω από την αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό και τον εγωϊσμό μου στις προσωπικές μου κόντρες. Η πορεία μου ως οικογενειάρχης και επιχειρηματίας, σε αντίθεση με τον άεργο υιό, δεν μου επιτρέπει να μπω στο βούρκο που κινείται ο Μπαλτάκος. Στους υπονόμους κερδίζουν πάντα οι αρουραίοι.

Ως εκ τούτου και μέχρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να ανέχεται φαινόμενα τύπου Μπαλτάκου στα κοινά του Συλλόγου, αποσύρω την κίνηση μου για τον Ερασιτέχνη. Όταν ο Σύλλογος καθαρίσει από «ποντικούς», είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα έχω πει για τον Παναθηναϊκό μας.

Ελπίζω μάλιστα μέχρι τότε να έχει γίνει και το γήπεδο στο Γουδή ώστε εγώ να μην χρειαστώ…

ΥΓ. Κομήτες πέρασαν πολλοί από τον Παναθηναϊκό. Οι Γιαννακόπουλοι ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρόντες.

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος».

Μπαλτάκος: «Μου ζήτησαν να μην υπογράψω για το Γουδί»

Η αρχή έγινε με την γραπτή δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη, μέσω της οποίας ο Δημήτρης Μπαλτάκος πήρε θέση στα όσα του καταλόγισε στη δική του ανακοίνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το βράδυ της Τετάρτης, αφήνοντας αιχμές εναντίον του.

"Επιθυμώ να ξεκαθαρίσω στον κόσμο του Παναθηναϊκού τα εξής:

1. Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι στις 27 Μαΐου θα γίνει Γενική Συνέλευση στην οποία θα διεξαχθούν εκλογές. Τα υποψήφια μέλη Δ.Σ. θα ανακοινώσουν τις προθέσεις τους για τον Σύλλογο και τα μέλη του Α.Ο. θα εξουσιοδοτήσουν τα πρόσωπα που εμπιστεύονται. Πλην του δικού μου ρυθμού, αυτή ήταν πάντα η διαδικασία.

2. Σχετικά με τον αγωνιστικό προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, έχουμε από την προηγούμενη εβδομάδα προτείνει γραπτώς να γίνουν άμεσα συναντήσεις με τους υπευθύνους των τμημάτων, με αυτό ακριβώς το αντικείμενο. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση από πλευράς του.

3. Σχετικά με τα μέλη έχουμε καταθέσει επίσημο ερώτημα στην αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή. Προσωπικά, δεν βλέπω γιατί είναι τόσο κρίσιμο για την εκλογική διαδικασία να παραδώσουμε τα προσωπικά στοιχεία του συνόλου των μελών του Α.Ο. στον κ. Γιαννακόπουλο.

4. Τα οικονομικά στοιχεία έχουν παραδοθεί παρόλο που ο κ. Γιαννακόπουλος δημοσίως ανακοίνωσε πως δεν τα χρειάζεται.

5. Από τον Σεπτέμβριο του 2016 ο κ. Γιαννακόπουλος έχει χορηγήσει στον Α.Ο., 20.000 Ευρώ λαμβάνοντας ανταποδοτική προβολή για το Tonotil Plus. Τον έχουμε ευχαριστήσει για αυτό. Βέβαια δεν αναιρείται το γεγονός οτι η ΚΑΕ δεν έχει αποδώσει τα νόμιμα στον Α.Ο., δηλαδή περίπου 300.000 Ευρώ, και έχει οδηγήσει τον Σύλλογο σε οικονομικό αδιέξοδο.

6. Θα πράττω τα μέγιστα για την ανέγερση γηπέδου στο Γουδή είτε κατέχω, είτε δεν κατέχω την θέση του Προέδρου του Παναθηναϊκού.

7. Πάντα οι Παναθηναϊκοί θα θυμούνται πως οι διοικήσεις που προέκυψαν μέσα από την καρδιά της Θύρας 13, ανέλαβαν τις τύχες του Παναθηναϊκού, όταν δεν έβγαινε κανείς άλλος μπροστά, για να κρατήσουν τον Όμιλο ζωντανό -και τα κατάφεραν.

8. Καθώς ο κ. Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει επανειλημμένως ιδιωτικές συζητήσεις είμαι υποχρεωμένος να γνωστοποιήσω το εξής στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Στις 3 Μαΐου μου ζητήθηκε από την τριμελή επιτροπή να μην υπογράψουμε κανενός είδους έγγραφο για ανέγερση γηπέδου στο Γουδή και το αντάλλαγμα θα ήταν να ‘’έμπαινα μπροστά’’ στο επόμενο Δ.Σ. Φυσικά αρνήθηκα, καθώς δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες, αλλά ο Παναθηναϊκός.

Λέω την αλήθεια και αυτά που ισχυρίζομαι μπορώ και να τα αποδείξω. Είμαι πεπεισμένος όμως οτι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί από τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις. Γι ‘αυτό και θα σταματήσω εδώ, καθώς επιθυμώ να τιμώ την θεσμική ιδιότητα μου».

Γιαννακόπουλος: «Με θίγει και θα του κάνω μήνυση»

Η πρώτη απάντηση από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ ήρθε μέσω δηλώσεων που έκανε στον Sport-FM, όπου προανήγγειλε την υποβολή μήνυσης κατά του κ. Μπαλτάκου.

Αρχικά ανέφερε ότι «το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Με θίγει και ως άνθρωπο και ως Παναθηναϊκό. Πηγαίνω τώρα στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Τον προκαλώ να βγει και να πει πότε, πού έγιναν όλα αυτά που καταγγέλλει και αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει, κάτι που πρέπει να γίνει στη συνέχεια στα δικαστήρια. Με τους κ.κ. Μπαλτάκους δεν πρόκειται να καθίσω ξανά στο ίδιο τραπέζι. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργήσεις σε κανένα επίπεδο και πουθενά. Ή κάνει στην άκρη και αφήνει τον Ερασιτέχνη, ή να βγει και να μας πει ότι μένει για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε» δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Προκαλεί προβλήματα ασταμάτητα. Να βγει και πει όσα έχουν γίνει για το Γουδή. Έχουμε πει επανειλημμένα πως είμαστε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στο Γουδή. Το έχω πει δημοσίως και γραπτώς. Αν οι άνθρωποί μου αναλάβουν τον Ερασιτέχνη και δεν προχωρήσει η περίπτωση του γηπέδου στο Γουδή, τότε εδώ είμαστε για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Τον πλανήτη ολόκληρο να μου δώσουν δεν υπάρχει πιθανότητα να κάτσω στο ίδιο τραπέζι μαζί του. Με ψεύδη προσπαθεί να μείνει στον Παναθηναϊκό. Έχω μόνο να του πω, πως είναι ευπρόσδεκτος αλλά μόνο στις εξέδρες».

Πηγή: gazzetta

ΠαναθηναϊκόςΜπαλτάκοςΓιαννακόπουλοςερασιτέχνηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα