Η Scarlett Johansson προσκάλεσε στη νέα της πρεμιέρα μία γιαγιά-σωσία της για να τα πιούνε

Πριν από μερικές μέρες ο 25χρονος Denver Dodd, ανέβασε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία από τα νεανικά χρόνια της 72 ετών, πλέον, γιαγιάς του, Geraldine, στο Reddit.

Γιατί το έκανε;

Γιατί η γιαγιά του, όταν ήταν νέα ήταν ίδια η Scarlett Johansson.

My Grandma Looked Like Scarlett Johansson
When She Was Younger

Ο Dodd εξήγησε στην HuffPost ότι έχασε τον παππού του πριν από μερικούς μήνες, οπότε έβγαλε μερικές παλιές φωτογραφίες για να τις κοιτάξει. Όταν ο Dodd βρήκε την συγκεκριμένη φωτογραφία η Geraldine γέλασε και είπε: «Ήμουν λιώμα σε αυτή την φωτογραφία».

Η φωτογραφία προκάλεσε τόσο μεγάλη εντύπωση που έφτασε μέχρι και στην ίδια την Scarlett Johansson, η οποία όχι μόνο την σχολίασε, αλλά αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα στην Geraldine μέσα από ένα βίντεο.

«Είδα ότι ήσουν “λιώμα”, όπως είπες η ίδια, όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία και θα ήθελα να δω από κοντά το μεθυσμένο σου πρόσωπο, θέλω να μοιραστώ ένα μεθυσμένο πρόσωπο μαζί σου», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός και προσκάλεσε την Geraldine στην πρεμιέρα της νέας της ταινία «Rough Night», ώστε να μπορέσουν να διασκεδάσουν μαζί.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα