Η 26χρονη που είπε στην Google ότι σε δυο χρόνια θα παραιτηθεί, πριν καν προσληφθεί

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Wayup και πρώην υπάλληλος της Google, Liz Wessel ήξερε ότι ήθελε να ιδρύσει τη δική της εταιρεία κάποια μέρα. Ακόμη και μια σπουδαία θέση εργασίας στην Google, δεν θα την σταματούσε.

Είπα στους υπεύθυνους της Google: "Γεια. Θα ήθελα πολύ να πάρω αυτή τη δουλειά.
Ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για την Google και πραγματικά πιστεύω ότι η Google είναι το σωστό μέρος για μένα, αλλά σε μερικά χρόνια θα ήθελα να φύγω και να ιδρύσω τη δική μου εταιρεία. Είναι εντάξει;», αφηγείται η 26χρονη, μιλώντας στο Business Insider.

«Ξεκίνησα την πρακτική μου άσκηση το καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι πριν είχε κάνει πρακτική άσκηση στην Blackstone. Ήξερα ότι δεν μου άρεσε η χρηματοδότηση και από εκείνη την πρακτική έμαθα ότι ήξερα ότι θα ήμουν καλή στη δουλειά μου μόνο αν το διασκέδασα και ήμουν παθιασμένη με αυτό που έκανα.

Και έπειτα κατά λάθος πήρα μια θέση μερικής απασχόλησης ως πρέσβειρα της Πανεπιστημιούπολης Anheuser-Busch και όχι δεν είχα την ευθύνη για την προώθηση της μπύρας. Ήμουν υπεύθυνη έτσι ώστε να τους βοηθήσω να στρατολογήσουν φοιτητές από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια για θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που α) συνειδητοποίησα ότι αγάπησα το μάρκετινγκ και έτσι κατέληξα να πάω στην Google για να διεκδικήσω μία θέση πρακτικής εξάσκησης πλήρους απασχόλησης στην αγορά προϊόντων β) όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό στη διασύνδεση μεταξύ των φοιτητών και των εργοδοτών αυτό με οδήγησε στη WayUp.

Και έτσι, όταν δούλευα στη Google το καλοκαίρι, ήταν από τις καλύτερες στιγμές στη ζωή μου. Όταν έλαβα την προσφορά για τη θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης τον φθινόπωρο του τελευταίου έτους σπουδών μου στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβαάνια, ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη, αλλά ήξερα επίσης ότι ήμουν πολύ παθιασμένη για να κάνω τη δική μου επιχείρηση σε περίπου 2 χρόνια. Είχα αυτόν τον αριθμό στο μυαλό μου.

Και έτσι είπα στην Google: "Γεια, θα ήθελα πολύ να πάρω αυτή τη δουλειά. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για την Google και πραγματικά πιστεύω ότι η Google είναι το σωστό μέρος για μένα, αλλά σε μερικά χρόνια θα ήθελα να φύγω και να ιδρύσω τη δική μου εταιρεία. Είναι εντάξει αυτό; "Και είπαν," Περισσότερο από εντάξει.Τη θέση την οποία κατέχετε, μπορείτε να την αφήσετε μετά από δύο χρόνια. Προφανώς θα θέλαμε να μείνετε στη Google, αλλά αν θέλετε να ξεκινήσετε μια άλλη επιχείρηση, εφόσον δεν είναι ανταγωνιστική προς εμάς, είμαστε ευχαριστημένοι " Και έτσι (σ.σ και έγινε)...»

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα