Γερμανία: Πυροβολισμοί στο κέντρο της πόλης Ντίρεν. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή. Πληροφορίες για ομηρία

Δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύχθηκαν στο κέντρο της πόλης Ντίρεν στη δυτική Γερμανία καθώς αναφέρθηκαν πυρά σε ένα κομμωτήριο, μετέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο n-tv.

Η αστυνομία απέκλεισε δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της πόλης, όπου ακούστηκε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άνδρας μπήκε στο κομμωτήριο και πρόσβαλε μια γυναίκα. Στη συνέχεια φέρεται να πυροβόλησε αρκετές φορές και διέφυγε από το σημείο.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν υπάρχουν τραυματισμοί ή θάνατοι, ενώ το ποιος πυροβόλησε και τα
κίνητρά του δεν είναι σαφή, κατά το n-tv.

Δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια κάποιος εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ντίρεν, πόλης του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Επίσης, όπως μεταδίδει το Russia Today (RT) το οποίο επικαλείται το Focus, ο δράστης φέρεται να έχει οχυρωθεί σε διαμέρισμα, όχι μακρυά από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί και να κρατά έναν όμηρο.

Shooting in #Dueren, Germany; part of city center on lockdown (Pic via @aswildermann) pic.twitter.com/MX2O5Bw2bZ https://t.co/9MDLvALvBz

— RT (@RT_com) October 18, 2016

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας ετοιμάζονται να εισβάλουν στο διαμέρισμα όπου έχει βρει καταφύγιο ο δράστης.

#düren pic.twitter.com/CQrCd995wg

— naliniho (@broonxparty) October 18, 2016

Νεκρός βρέθηκε ο ένοπλος

O άνδρας, που φέρεται ότι άνοιξε πυρ μέσα στο κομμωτήριο στην πόλη Ντίρεν, βρέθηκε νεκρός από τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.

Οι αστυνομικοί διέσωσαν μια γυναίκα την οποία κρατούσε όμηρο ο ένοπλος.

«Οι ειδικές δυνάμεις βρήκαν το πτώμα του άνδρα, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και κατόπιν υπέκυψε στα τραύματά του. Βρήκαν επίσης μια τραυματισμένη γυναίκα, η οποία ήταν πιθανότατα όμηρος» ανέφερε η εκπρόσωπος.

Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει αν ο άνδρας αυτοκτόνησε ή αν σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών. Την υπόθεση διερευνά η τοπική εισαγγελία.

Η εφημερίδα Aachener Zeitung ανέφερε ότι ο άνδρας μπήκε στο κομμωτήριο, φώναξε τη γυναίκα και άρχισε να πυροβολεί. Κατόπιν κρύφτηκε μέσα στο κτίριο όπου στεγάζεται το κομμωτήριο, παίρνοντας μαζί του τη γυναίκα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα