Γαλλία: Ο Αλέν Ντελόν θα καταθέσει μήνυση κατά του γιου του

Ο Αλέν Ντελόν θα καταθέσει μήνυση κατά του γιου του για «ένα δημοσιογραφικό ξέσπασμά του» στο πιο γνωστό περιοδικό της Γαλλίας, δήλωσε ο δικηγόρος του.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, ο Αντονι Ντελόν δήλωσε στο Paris Match ότι ο πατέρας του δυσκολευόταν να αποδεχθεί την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του, προσθέτοντας ότι «κατά πάσα πιθανότητα» ο 88χρονος είχε γιορτάσει

προ ημερών «τα τελευταία του Χριστούγεννα».

«Δεν μιλάει πολύ, τον κουράζει ή τον ενοχλεί όταν του ζητάμε να επαναλάβει τι είπε, επειδή η φωνή του πολλές φορές δεν ακούγεται καθαρά», δήλωσε ο Αντονι Ντελόν στη συνέντευξη. Ο πατέρας του, πρόσθεσε, ήταν σε ”ευάλωτη” κατάσταση και «δεν αντέχει πλέον να βλέπει τον εαυτό του έτσι, εξασθενημένο».

Μέσα σε λίγες ώρες από τη δημοσίευση, ωστόσο, ο Αλέν Ντελόν εξέδωσε μια δυναμική απάντηση μέσω του δικηγόρου του Κριστόφ Αγιελά. Ο ηθοποιός ήταν ”εξαιρετικά σοκαρισμένος από το ξέσπασμα των μέσων ενημέρωσης που ενορχήστρωσε ο γιος του Aντονί”, δήλωσε ο Αγιελά στο AFP, και πρόσθεσε πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Ο πρωταγωνιστής ταινιών όπως η ”Πισίνα”, ”Γατόπαρδος” και ”Γυμνοί στον ήλιο” είχε δηλώσει ότι ”δεν αντέχει την επιθετικότητα του γιου του Άντονι, ο οποίος του λέει συνεχώς ότι είναι ξεμωραμένος”.

Ο δικηγόρος είπε ότι ο πελάτης του τον είχε ρωτήσει: ”Ποιος πατέρας θα μπορούσε να το αντέξει αυτό;”

❌ Alain Delon, «extrêmement choqué du déballage médiatique», va porter plainte contre son fils Anthony

Keywords
Τυχαία Θέματα