Φίλης: Θα απαντήσουμε στο πραξικόπημα σε βάρος της χώρας

«Σήμερα θα απαντήσουμε στο πραξικόπημα που επιχειρήθηκε σε βάρος της χώρας», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση κινδύνεψε από δυνάμεις του εξωτερικού. «Δεν πρέπει να υπάρξει αριστερή παρένθεση, δεν πρέπει να πέσει η κυβέρνηση από ανθρώπους της αριστεράς» πρόσθεσε.

Εν συνεχεία εξέφρασε τη διαφωνία του όσον αφορά στο ενδεχόμενο να ανατραπεί η λαϊκή βούληση όπως εκφράστηκε στις εκλογές.«Δεν
πρόκειται να συμπράξουμε στην ανατροπή της λαϊκής βούλησης του Ιανουαρίου.Θα ακούσουμε τι έχουν να πουν και οι 30 βουλευτές που διαφωνούν» σημείωσε.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αρχίσει στις 9:00. Τα νομοσχέδια με τα προαπαιτούμενα μέτρα που προβλέπει η συμφωνία, θα κατατεθούν το μεσημέρι στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής και στη συνέχεια θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του Σώματος.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
φιλης πραξικοπημα
Τυχαία Θέματα