Επιβαίνοντες λεωφορείου γλιτώνουν από τον θάνατο δευτερόλεπτα πριν συγκρουστούν με τρένο

Θα ήταν ένα δυστύχημα που μπορούσε να κοστίσει τη ζωή σε αρκετούς ανθρώπους, αλλά ως εκ θαύματος δεν έπαθε κανείς τίποτα.

Το βίντεο δείχνει την τρομακτική στιγμή που ένα τρένο συγκρούεται με ένα λεωφορείο στην Ατλάντα. Μόλις αντιλαμβάνονται τι πρόκειται να συμβεί, οι επιβαίνοντες αρχίζουν να φωνάζουν: «Έρχεται τρένο! Άφησέ μας να βγούμε!» και τελικά καταφέρνουν να κατέβουν δευτερόλεπτα πριν γίνει η σύγκρουση.

Ο οδηγός, τον οποίο βλέπουμε να κορνάρει σε μια προσπάθεια να ξεφύγει, παραμένει στη θέση του, και μόλις το τρένο πέσει επάνω του, πέφτει από τη θέση του.
Παρά το δυνατό χτύπημα, κατάφερε ευτυχώς να σηκωθεί και να βγει έξω.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο οδηγός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε άδεια επί πληρωμή, ενώ το περιστατικό ερευνάται. Παράλληλα, τόνισε ότι του έκανε τεστ για αλκοόλ και ναρκωτικά, κάτι που αποτελεί τη συνηθισμένη διαδικασία. Η αστυνομία επίσης θα ανακρίνει τον οδηγό του φορτηγού που σταμάτησε μπροστά από το λεωφορείο πριν το ατύχημα.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα