Δύο ταμίες της ΕΥΔΑΠ φέρονται να έκλεψαν λεφτά από το χρηματοκιβώτιο υποκαταστήματος

Τρεις ταμίες της ΕΥΔΑΠ, με πολλά χρόνια προϋπηρεσία, κατηγορούνται ότι έκλεψαν χρήματα από το χρηματοκιβώτιο του υποκαταστήματος στο Μαρούσι.

Η κλοπή φαίνεται να έγινε στις 2 Μαρτίου 2015, όταν στο υποκατάστημα του Οργανισμού, στην οδό Τσαλδάρη, εισέβαλαν ληστές οι οποίοι ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλων και άρπαξαν 60.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο.

Η Ασφάλεια Αττικής ερευνούσε την υπόθεση πιστεύοντας ότι πρόκειται για μια κοινή ληστεία. Σε αυτά τα πλαίσια πήρε κατάθεση από τους
2 ταμίες που ήταν παρόντες στο συμβάν. Οι ίδιοι κατέθεσαν ότι οι ληστές δεν πήραν χρήματα μόνο από το χρηματοκιβώτιο, αλλά και από τον γκισέ.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι καταθέσεις τους ήταν αλληλοσυγκρουόμενες. Έτσι έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ο 46χρονος και η 60χρονη συνεργός του, με αφορμή την ληστεία, άρπαξαν και οι ίδιοι λεφτά από το χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, έδωσαν μέρος των χρημάτων στον τρίτο ταμεία του υποκαταστήματος, ο οποίος την μέρα της ληστείας έλειπε σε άδεια, προκειμένου να μην πει στις Αρχές ότι έλειπαν λεφτά από το χρηματοκιβώτιο.

Η αστυνομία ερευνά το κατά πόσο οι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν στο υποκατάστημα στις 2 Μαρτίου, συνδέονται με τους 2 ταμίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα