Η Ελένη Μενεγάκη ξαφνικά στο μαιευτήριο!

Ξαφνικά η Ελένη στο μαιευτήριο! Και ο αγαπημένος της Μάκης Παντζόπουλος στην Άνδρο να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί της για να επιστρέψει άρον άρον στην Αθήνα!

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης μπήκε στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της και πλέον από μέρα σε μέρα μπορεί να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της. Επόμενο ήταν λοιπόν, όταν την είδαν να περνά την πόρτα του μαιευτηρίου, να σημάνει συναγερμός!

Ο φωτογραφικός φακός του "YES!" ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα.

Η Ελένη δεν είχε αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Η εκπομπή της τελείωσε κι έφυγε από το στούντιο συνοδευόμενη

από τον οδηγό της, αφού ο σύντροφός της δεν ήταν στην Αθήνα.

Ο Μάκης έπρεπε να πάει στην Άνδρο, προκειμένου να επιβλέψει τις απαραίτητες εργασίες στις εγκαταστάσεις στα Άχλα ενόψει του Πάσχα.

Αντί για το σπίτι της όμως η Μενεγάκη πέρασε την πόρτα του μαιευτηρίου! Φορώντας ένα μίνι φόρεμα και μια μάλλινη κάπα και με τα μαύρα γυαλιά που δεν αποχωρίστηκε ούτε λεπτό βγήκε από το αυτοκίνητο και με γρήγορο βήμα (αν και βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης) μπήκε και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε αμέσως όλα τα βλέμματα πάνω της.

Σύμφωνα με το "YES!" σήμερα η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης είχε διπλό λόγο.

Η παρουσιάστρια πήγε για να δει τη συνεργάτιδά της Ελιάνα Χρυσικοπούλου που έγινε μαμά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα