Δικαστήριο δικαιώνει οικιακό βοηθό της πρώτης κυρίας του Ισραήλ

Η σύζυγος του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, Σάρα, συμπεριφερόταν άσχημα στους οικιακούς της βοηθούς, σύμφωνα με απόφαση του Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών.

Πρώην οικιακός βοηθός ονόματι Meni Naftali είχε προσφύγει στο Δικαστήριο κατηγορώντας την κυρία Νετανιάχου για λεκτική επίθεση και κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε εκείνον και το υπόλοιπο προσωπικό.

Η ίδια είχε διαψεύσει τις κατηγορίες, λέγοντας ότι συμπεριφέρεται πολιτισμένα στους οικιακούς της βοηθούς. Παρόλα αυτά, οι δικαστές δικαίωσαν τον Naftali προσφέροντάς του αποζημίωση
ύψους 170.000 σεκέλ (περίπου 40.000 ευρώ).

Σύμφωνα με την κατάθεση του οικιακού βοηθού, η πρώτη κυρία του Ισραήλ φώναζε στο προσωπικό της και είχε παράλογες απαιτήσεις. Μία φορά μάλιστα είχε καλέσει τον Naftali στις 3 η ώρα τα ξημερώματα ζητώντας του εξηγήσεις γιατί είχε αγοράσει γάλα σε πλαστική και όχι χάρτινη συσκευασία. Στην κατάθεσή του περιγράφει και ένα ακόμα χαρακτηριστικό περιστατικό, κατά το οποίο η κ. Νετανιάχου πέταξε ένα γυάλινο βάζο με λουλούδια στο πάτωμα γιατί τα άνθη «δεν ήταν αρκετά φρέσκα».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα