Χαμός στη Βουλή: Πρώην βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκαν στα θεωρεία και πέταξαν φυλλάδια

Απίστευτο περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ στη Βουλή όπου και αναμένεται να ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ όταν δύο πρωήν βπουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι κκ Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος ανέβηκαν στα θεωρεία της Βουλής και πέταξαν φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στις ιδιωτικοποιήσεις.
Στο βήμα εκείνη την ώρα ήταν ο κ. Χρήστος Μαντάς, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό πέταξε τώρα στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ο πρώην σύντροφός τους @petrakosthan απαράδεκτα πράγματα πάντως pic.twitter.com/AcKbGhB5zC

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 27, 2016

To σημείωμα:

«Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και ....... την μάνα που σας γέννησε.»

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα