Άνοιξε το Mitsis N’U Piraes PortΆνοιξε το Mitsis N’U Piraes Port

..

Πόλο έλξης επισκεπτών και διαμονής αρχίζει να γίνεται ο Πειραιάς με τις επενδύσεις που πραγματοποιούνται.

Ο όμιλος MITSIS άνοιξε και λειτουργεί το νέο Mitsis N’U Piraes Port, το οποίο στεγάζεται σε ένα αναστηλωμένο κτήριο που από το 1888 ως το 1967 στεγαζόταν το αποστακτήριο των οινοπνευματωδών ποτών METAXA.

Το ξενοδοχείο αναδεικνύει την ιστορική προσωπικότητα του παρελθόντος με σύγχρονο τρόπο, διανθισμένο με έργα κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών.Το Mitsis N’U

Piraeus Port προσφέρει 101 δωμάτια και σουίτες με πέντε διαφορετικούς τύπους δωματίων, διαθέτει εστιατόριο - μπαρ και Rooftop Bar με θέα στο λιμάνι και τον Πύργο του Πειραιά.

«Η άφιξη του Mitsis N’U Piraeus Port αποτελεί ορόσημο για τoν όμιλο MITSIS, καθώς συνεχίζουμε τη στρατηγική επενδυτική μας επέκταση στην Ελλάδα, εδραιώνοντας την παρουσία μας στις δύο βασικές πύλες εισόδου ταξιδιωτών της χώρας ενώ παράλληλα συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Πειραιά και της οικονομικής του ανάπτυξης» δήλωσε ο Σταύρος Μήτσης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου. 

Related...«Τουρισμός για όλους 2024»: Άγγιξαν τις 973.000 οι αιτήσεις - Τα ποσά και οι δικαιούχοιΤώρα πληρώνονται τα καταλύματα για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2020 και 2021Τουρισμός: Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι εισπράξεις το 2023 -Ξεπέρασαν τα 20 δισ ευρώ
Keywords
Τυχαία Θέματα