Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο για μια 4η θητεία Μέρκελ

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η Άνγκελα Μέρκελ να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την Καγκελαρία στις ομοσπονδιακές εκλογές του επόμενου φθινοπώρου.

Χθες, Τρίτη, ο πρώην υπουργός και ανώτερο στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών Νόρμπερτ Ρότγκεν είχε δηλώσει στο CNN ότι η κ. Μέρκελ θα
θέσει υποψηφιότητα για τέταρτη θητεία στην Καγκελαρία. Νωρίτερα αυτό το χρόνο είχαν υπάρξει αμφιβολίες για μια νέα θητεία της Καγκελαρίου, λόγω της πτώσης στην δημοτικότητά της.

Ο εκπρόσωπός της, Στέφεν Ζάιμπερτ δεν διέψευσε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη είδηση. Διέψευσε ωστόσο τις φήμες ότι η ίδια δεν έχει προβεί σε κάποια τέτοια ανακοίνωση. Μιλώντας στους Financial Times, ο ίδιος είπε ότι «η Καγκελάριος θα ανακοινώσει τις προθέσεις της την κατάλληλη στιγμή, διαψεύδοντας μεν ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί, αλλά αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα