Οι σύμβουλοι απέτρεψαν παραίτηση Χριστοφορίδη

11:08 16/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την παραίτηση του Χριστόφορου Χριστοφορίδη απέτρεψαν οι σύμβουλοι της ΕΠΣ Σερρών που συμμετείχαν στο Δ.Σ. της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών ο Χριστόφορος Χριστοφορίδης έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση των συμβούλων που συμμετείχαν στο καθιερωμένο Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών το βράδυ της Τρίτης επικαλούμενος λόγους υγείας. Ο πρόεδρος της Ένωσης πρέπει να υποβληθεί σε μια επέμβαση, είπε στους συμβούλους ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να ασκεί τα καθήκοντα του το επόμενο διάστημα και πως θα ήταν καλό να παραιτηθεί.

Η αντίδραση των μελών του Δ.Σ. ξάφνιασε ευχάριστα τον έμπειρο παράγοντα που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του. Όλοι με μια φωνή είπαν στον Χριστόφορο Χριστοφορίδη ότι δεν επιθυμούν να παραιτηθεί, είναι κάτι ανθρώπινο και ότι μπορεί να καλυφθεί το κενό του για το επόμενο διάστημα. Έτσι σύμφωνα με το καταστατικό τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη θα αναπληρώσουν οι δύο Αντιπρόεδροι, ο Α Αντιπρόεδρος Χρήστος Αγριανίδης και ο Β Αντιπρόεδρος Χριστόφορος Τερζίδης.

Η συνέχεια την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, στις 16:00, θα δοθεί η συνέχεια στο παιχνίδι που διακόπηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ανάμεσα στη Δόξα Λιθοτόπου και τον Οδυσσέα Αναγέννησης. Εκείνη την ημέρα θα παιχθούν τα υπόλοιπα 5 περίπου λεπτά, με το σκορ να είναι ισόπαλο με γκολ 2-2.

Κύπελλο ΕΠΣ Σερρών: Τυχεροί οι…μεγάλοι

Η τύχη χαμογέλασε στους «μεγάλους» στην χθεσινή κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών. Η κληρωτίδα δεν έβγαλε αντιπάλους τους δύο εκπροσώπους της Επίλεκτης κατηγορίας. Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι:

Α.Ε.ΝΙΓΡΙΤΑΣ-ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ-ΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ

Δεν ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων που θα είναι διπλοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα