Αυτές είναι οι 7 τάσεις στα παπούτσια που θα θέλουν να φορέσουν όλες τους επόμενους μήνες

Υπάρχει αυτό το κατάλοιπο από την παιδική μου ηλικία, εξαιτίας του οποίου συνδέω τον ερχομό του Πάσχα με καινούρια παπούτσια. Επειδή μου έφερνε η νονά μου, θα απαντήσετε. Και επειδή η γιορτή αυτή συνδέεται με την άνοιξη και την ανανέωση, θα συμπλήρωνα. Καθώς πλέον είμαι η νονά του εαυτού μου και η θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει, έχω ήδη αρχίσει να ξεχωρίζω εκείνα τα παπούτσια που αξίζει να αποκτήσω τους επόμενους μήνες. Εντάξει, εκείνα που μπορώ κυρίως να αγοράσω, γιατί η λίστα μοιάζει ατέλειωτη! Όπως και με τις τσάντες δηλαδή...


Υπάρχει κάτι για όλες μας. Φλατ σανδάλια που δένουν ψηλά, άνετα χοντρά τακούνια, η μυτερή μύτη που κολακεύει, το λευκό για τις τολμηρές και όχι μόνο. Εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω, αλλά μπορείτε να βρείτε παρόμοια σε όλες τις τιμές. Αυτό που μας αρέσει άλλωστε στις τάσεις της μόδας είναι ότι πλέον είναι προσιτές στην κάθε γυναίκα.

1. Σανδάλια με κορδόνια

BT London, 56,00€

2. Εσπαντρίγιες σε μεταλλικές αποχρώσεις

Calliope Gold, Keep Fred, 59,00€

3. Πέδιλα με χοντρό τακούνι

Soft Grey, 54,95€

4. Η μυτερή μύτη επιστρέφει

Tamaris, 82,00€

5. Ξώφτερνα πέδιλα με τακούνι (mules)

Geox, NEW CALLIE B Black, 106,40€

6. Tα λατρεμένα sneakers

Michael Michael Kors, 145,00€

7. Το λευκό (παπούτσι) είναι ξανά εδώ

Tsakiris Mallas, 119,00€

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
πεδιλα.ξωφτερνα
Τυχαία Θέματα