Volvo Σφακιανάκης: Αυτοκίνητο «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σας

Το αυτοκίνητό σου πρέπει να σου ταιριάζει γάντι, σαν ένα καλό κουστούμι ή ένα φόρεμα. Άλλωστε, η εξατομίκευση είναι μία διαδικασία που δημιουργεί αγαθά αποκλειστικά για έναν αποδέκτη, ανάλογα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του και τις ανάγκες του προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία αγοράς.

Στην Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, τον πρώτο σε πωλήσεις επίσημο έμπορο VOLVO την τελευταία πενταετία, μπορείτε να διαμορφώστε το αγαπημένο σας Volvo
σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις και αποκτήστε δώρα υψηλής αισθητικής αξίας που περιέχουν έντονα τα στοιχεία της εξατομίκευσης.

Σε συνεργασία με γνωστό Ελληνικό οίκο μόδας, σας προσφέρουμε την δυνατότητα να αποκτήσετε ανδρικά και γυναικεία είδη υψηλής ραπτικής και δώρα ιδιαίτερης αισθητικής και αξίας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να ράψετε ο κοστούμι ή το πουκάμισο της επιλογής σας «στα μέτρα σας»,αποκτήστε τα παπούτσια ή την δερμάτινη τσάντα που ταιριάζει στην δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα, δώρα που θα σας θυμίζουν για πάντα την αγορά του αγαπημένου σας Volvo.

Η προσφορά της Volvo Σφακιανάκης αφορά παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως τις 20/10/2016 και ισχύει για όλους τους τύπους αυτοκινήτων.

Η Volvo Σφακιανάκης δραστηριοποιείται σήμερα σε δυο μονάδες εξυπηρέτησης Πωλήσεων και After Sales. Μία στην Αθήνα (Λ. Κηφισίας 55 &Αγ. Θωμά Μαρούσι, τηλέφωνο 210 6100220) και μία στη Θεσσαλονίκη ( Εθν. Αντιστάσεως 34 Καλαμαριά, τηλέφωνο 2310 586777 ).

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα