Οι Depeche Mode έρχονται ξανά στην Ελλάδα στις 17 Μαΐου



Σε περίπτωση που είχατε αρχίσει να αναρωτιέστε ποιο μεγάλο συγκρότημα θα έρθει του χρόνου στην Ελλάδα για συναυλία, ως συνέχεια του χορταστικού συναυλιακού καλοκαιριού που είχαμε φέτος, οι Depeche Mode ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα πως θα επιστρέψουν στη χώρα μας στο πλαίσιο της The Global Spirit περιοδείας τους.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη
Συνέντευξη Τύπου που έδωσε το διάσημο συγκρότημα στο Μιλάνο, η οποία πραγματοποιήθηκε και σε ζωντανή μετάδοση μέσω της σελίδας των Depeche Mode στο Facebook και του επίσημου site του συγκροτήματος.

Έτσι λοιπόν οι Depeche Mode θα έρθουν στη Ελλάδα την Τετάρτη 17 Μαϊου, στο Terra Vibe της Μαλακάσας -μπορείτε πλέον να δείτε και το σχετικό event page της μπάντας στο Facebook.

Θα είναι η έκτη επίσκεψη των Depeche Mode στη χώρα μας (μαζί και αυτή του 2009 που ακυρώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή) τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία το 2013. Η περιοδεία The Global Spirit αριθμεί 32 συναυλίες σε 21 χώρες της Ευρώπης.

Εισιτήρια θα ξεκινήσουν να προπωλούνται από τις 21 Οκτωβρίου σε Ticket House, Musicland και ticketpro.gr.

Mείνετε συντονισμένοι στη HuffPost Greece για περισσότερες πληροφορίες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα