Tα McDonald's ίσως αρχίσουν να πουλάνε τηγανιτές γλυκοπατάτες (είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο;)

Αυτή είναι η είδηση της ημέρας: τα McDonald's ίσως αρχίσουν να πουλάνε τηγανιτές πατάτες... από γλυκοπατάτα. Ναι, σωστά το διαβάσατε. Τα McDonald's είπαν στην Huffington Post ότι η αλυσίδα fast food έχει ήδη αρχίσει να προσφέρει δοκιμαστικά τις τηγανιτές γλυκοπατάτες σε κάποια εστιατόρια Create Your Taste στο Αμαρίλο του Τέξας.

Το site Eater εντόπισε το επίμαχο tweet
από το @McD_TXPanhandle.

The perfect side to go with your perfect burger. Sweet Potato Fries. #MyPerfectBurger pic.twitter.com/fPhqMYswDb

— McD TX Panhandle (@McD_TXPanhandle) Οκτώβριος 21, 2015

Οι τηγανιτές γλυκοπατάτες είναι ένα από αυτά τα φαγητά που διχάζουν. Είτε τα λατρεύεις είτε δεν μπορείς να καταλάβεις τον λόγο ύπαρξης μίας τηγανιτής πατάτας που είναι κάπως γλυκιά, μαλακή και πορτοκαλί.

Αλλά τα McDonald's το έχουν βάλει στόχο να προσελκύσουν όλους εκείνους που κάνουν υγιεινή διατροφή με σνακ όπως τοστ με αβοκάντο και μπέργκερ με οργανικό μοσχάρι, και τα εστιατόρια δοκιμάζουν νέα πιάτα τα τελευταία χρόνια. Οι πατάτες των McDonald's είναι διάσημες και έτσι αυτή η νέα προσθήκη στο μενού θα είναι σίγουρα αμφιλεγόμενη.

Εσείς θα τις επιλέγατε; Ή προτιμάτε μόνο τις γνωστές, παραδοσιακές τηγανιτές πατάτες;

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα