Max Boot: Για να εξουδετερωθεί το ISIS πρέπει να επιχειρήσουν χερσαίες δυνάμεις 150.000 στρατιωτών

Οι δυνάμεις της μεγάλης στρατιωτικής συμμαχίας της Δύσης, με περισσότερες από 40 χώρες επιχειρούν σφυροκοπώντας περιοχές όπου μέχρι πρότινος επικρατούσαν δυνάμεις του ΙΚ, με τα ρωσικά στρατεύματα να εξαπολύουν παράλληλα μεγάλης κλίμακας επίθεση εναντίον του ISIS, ανακαταλαμβάνοντας εδαφικά τμήματα στην Συρία και στο Ιράκ. Την ίδια στιγμή αντίστοιχα στρατιωτικά ένοπλα τμήματα του ISIS επεκτείνονται προς την Λιβύη όπου επικρατεί
χάος και αντίθετες ομάδες φύλαρχων , το Αφγανιστάν και σε Αφρικανικές περιοχές με την βοήθεια άλλων αδελφών ισλαμικών τρομοκρατικών ομάδων, την ίδια ώρα φανατικοί ισλαμιστές μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες , όπως αποκαλύπτεται σε πρόσφατη κατάθεση του ενώπιον (υπό) επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων στην Βουλή των αντιπροσώπων, ειδικού αναλυτή του πανίσχυρου thin tnak Concil Foreigin Relation , Mat Boot , αποκαλύπτεται ότι Ευρώπη και Αμερική κινδυνεύει το ίδιο από Τζιχαντιστές που διεισδύουν με τον μανδύα του πρόσφυγα!

Στην άκρως αποκαλυπτική κατάθεση που δόθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2015, με αφορμή το αιματηρό χτύπημα στο Παρίσι, ξεδιπλώνεται αν όχι το λεπτομερές σχέδιο, που εκπονεί ήδη η Ουάσιγκτον ( πεντάγωνο, μυστικές υπηρεσίες και άλλοι στρατιωτικοί και οικονομικοί φορείς) όπως διεφάνει και από το πρόσφατο διάγγελμα του Αμερικανού Προέδρου Barack Obama προς το αμερικανικό κράτος, η φιλοσοφία αυτού του σχεδιασμού όχι απλώς του περιορισμού αλλά της εξάλειψης –εξαφάνισης του ISIS.

Από τα όσα καταθέτει ο αναλυτής Max Boot, του πανίσχυρου thin tnak, Concil Foreigin Relations το οποίο επί δεκαετίες σχεδόν καθορίζει την γεωστρατηγική των ΗΠΑ ανά τον πλανήτη, αποκαλύπτονται και άλλες βασικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού όπως για παράδειγμα ότι για να καταπολεμηθεί το ISIS σε πρώτη φάση όπως αναφέρει ο ειδικός στρατιωτικός αναλυτής απαιτείται, εκτός όλων των άλλων δράσεων και μέτρων, ανάληψη όχι απλώς στρατιωτικής δράσης από αέρος, η οποία όπως σημειώνει δεν έχει φέρει και ούτε πρόκειται να φέρει απτά αποτελέσματα αν δεν υπάρξει στρατιωτική δράση με χερσαίες δυνάμεις και μάλιστα άνω των 130.000 -150.000 στρατιωτών!

Από την κατάθεση αυτή όμως την οποία παρουσίασαν στο σύνολο τους τα Επίκαιρα, προκύπτει και κάτι ακόμα: Η βούληση και η εμμονή για τον αρχικό σχεδιασμό, ήδη από το 2006 και νωρίτερα από το 2003 όπου διδάσκονταν σε στρατιωτικές σχολές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ ως σενάριο, τα υπό ίδρυση –συμπεριλαμβανομένου και του Ισλαμικού Κράτος- για το σχηματισμό του νέου χάρτη της Νέας Μέσης Ανατολής. Αναφέρεται δηλ. ο Max Boot στην δημιουργία νέων κρατών και κρατίδιων ενώ αποκαλύπτεται και το περιβόητο σχέδιο –επιχείρηση «το ξύπνημα της Ανμπάρ» χάρη στο οποίο εξουδετερώθηκε και η Al Qaeda και άλλες αδελφές και συνεργαζόμενες Ισλαμιστικές εξτρεμιστικές οργανώσεις φανατικών.

ΠΗΓΗ: ΕΠΙΚΑΙΡΑ

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα