Challengers: Ζεντάγια, Τζος Ο'Κόνορ και Μάικ Φέιστ σε κινηματογραφικό ερωτικό τρίγωνο (τρέιλερ)

Ο Mike Faist, από αριστερά, η Zendaya και ο Josh O'Connor ποζάρουν για ένα πορτρέτο για να προωθήσουν το "Callengers" την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, στο Beverly Hills της Καλιφόρνια. (Photo by Rebecca Cabage/Invision/AP)

Πόσο σέξι μπορεί να είναι ένας προκριματικός αγώνας σε τουρνουά τένις στη Νέα Υόρκη;

Όταν το δράμα εντός του γηπέδου περιλαμβάνει Ζεντάγια, Τζος Ο’Κόνορ και Μάικ Φέιστ, η απάντηση αποδεικνύεται ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Αυτή η εικόνα που κυκλοφόρησε από την Metro Goldwyn Mayer Pictures δείχνει τον Mike Faist, από αριστερά, τη Zendaya και τον Josh O'Connor σε μια σκηνή από το "Callengers". (Metro Goldwyn Mayer Pictures via AP)

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο, βασισμένη σε σενάριο του θεατρικού συγγραφέα Τζάστιν Κέριτζις, μπορεί να παραπέμπει αρχικά σε αθλητική ταινία. Ένα μεγάλο μέρος της δράσης εκτυλίσσεται ανάμεσα στις λευκές γραμμές ενός γηπέδου τένις. Υπάρχουν σκηνές με αγώνες, όπου οι πρωταγωνιστές εμφανίζονται με κοντά σορτς. Αλλά στην ταινία, αυτό που κυριαρχεί τελικά δεν είναι απλώς μια μικρή κίτρινη μπάλα.

Η Zendaya σε συνέντευξη στην πρεμιέρα της ταινίας "Callengers" στο Regency Village Theatre, την Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, στο Λος Άντζελες. (AP Photo/Chris Pizzello)

«Η μπάλα είναι η εφήμερη, αόρατη δύναμη της επιθυμίας», λέει ο Γκουαντανίνο, σκηνοθέτης των «Call Me By Your Name» και «Bones and All»: «Ήθελα να δείξω ότι η επιθυμία πηγαίνει πέρα δώθε».

Το αποτέλεσμα, είναι το ερωτικό τρίγωνο της χρονιάς.

Το “Challengers”, το οποίο κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από τα Amazon MGM Studios, παίρνει το μελόδραμα ενός ερωτικού τριγώνου και του δίνει μια  παράξενη διάσταση. Αυτό οφείλεται κυρίως στην χημεία μεταξύ των τριών πρωταγωνιστών: Ζεντάγια, Τζος Ο’Κόνορ και Μάικ Φέιστ - όλοι νέοι σε ηλικία ηθοποιοί, στα τέλη της δεκαετίας των ’20 ή στις αρχές των 30, όλοι πολύ ικανοί να ανεβάζουν το θερμόμετρο.

Ο Mike Faist, από αριστερά, η Zendaya και ο Josh O'Connor ποζάρουν για φωτογράφους για την ταινία «Challengers» την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στο Λονδίνο. (Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

Είναι ένα κινηματογραφικό «statement» ειδικά για τη Zendaya, η οποία είναι επίσης παραγωγός στην ταινία. Υποδύεται την Τάσι, σύζυγο και προπονήτρια του σούπερ σταρ του τένις Αρτ (είναι ο Φέιστ, που έγινε γνωστός από το “West Side Story”). Η Τάσι έμεινε στο περιθώριο του αθλήματος, λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο που τελείωσε την καριέρα της - ελάχιστα πρόλαβε να υλοποιήσει τη φιλοδοξία της. Όταν ο Αρτ, του οποίου το πάθος για το τένις σβήνει, βρίσκεται αντιμέτωπος στο τουρνουά στη Νέα Υόρκη με έναν παλιό φίλο του, τον Πάτρικ (είναι ο Ο’Κόνορ, πρωταγωνιστής του πρόσφατου «La Chimera» της Alice Rohrwacher), τότε το περίπλοκο παρελθόν τους «ανασταίνεται» υπέροχα. 

Η Zendaya, μέλος του καστ στο "Challengers", ποζάρει στην πρεμιέρα της ταινίας στο Regency Village Theatre, την Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, στο Λος Άντζελες. (AP Photo/Chris Pizzello)

Η Zεντάγια γοητεύτηκε από το σενάριο, όχι επειδή της φαινόταν ότι της ταιριάζει, αλλά επειδή ακριβώς δεν ήταν εύκολο να της ταιριάξει: «Γιατί ακουγόταν σαν πρόκληση. Γιατί είναι τόσο διαφορετικό από μένα», είπε η ίδια σε συνέντευξή της, στο πλευρό των συμπρωταγωνιστών της. «Μερικές φορές, όταν φοβάσαι λίγο να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο, λες, «Ωχ, ίσως θα έπρεπε να το κάνω... Δεν θέλω να μπω σε κάτι και να πω αμέσως, ότι «το κατάλαβα. Αυτό θα είναι εύκολο».

Η Zendaya ποζάρει για τους φωτογράφους κατά την άφιξή της στην πρεμιέρα της ταινίας «Challengers» την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στο Λονδίνο. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Το «Callengers» αρχικά επρόκειτο να ανοίξει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το περασμένο φθινόπωρο, πριν αναβληθεί η πρεμιέρα λόγω της απεργίας των ηθοποιών.

Related...Χοσέ Καρέρας και Πλάθιντο Ντομίνγκο μαζί στο Καλλιμάρμαρο: Μία μαγική βραδιάΝιλ Τέναντ των Pet Shop Boys για Taylor Swift: «Ποιο είναι το δικό της "Billie Jean"»;
Keywords
Τυχαία Θέματα
Challengers, Ζεντάγια Τζος ΟΚόνορ, Μάικ Φέιστ,Challengers, zentagia tzos okonor, maik feist