Bronco Κολωνάκι: Για κουβάδες με μπύρες &μπεργκεράρες στο ροκ στέκι της Αθήνας

Πολλοί γνωρίσαμε το θρυλικό Bronco, όταν ήταν ακόμα στην Κηφισιά. Ήταν το 2009 όταν αυτό το μικρό μαγαζί, με την αυθεντική ατμόσφαιρα και την ανεπιτήδευτη ενέργεια άρχισε να γράφει τη δική του ιστορία στην αθηναϊκή σκηνή ως το πρώτο streetbar της Αθήνας και το αγαπημένο στέκι όσων ασχολούνταν με το BMX, το skateboard και το surfing. Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του, με την ξύλινη μπάρα και τα

western στοιχεία του, το Bronco γρήγορα καθιερώθηκε ως ένα σύμβολο της street κουλτούρας της Αθήνας.

Το 2018 μεταφέρθηκε στο Κολωνάκι. Στον καινούργιο του χώρο, στην οδό Πλουτάρχου, έφερε την ίδια ατμόσφαιρα, αλλά με μια νέα προσέγγιση, ενώνοντας τον Αμερικάνικο Νότο με τη σύγχρονη αστική κουλτούρα. Μπαίνοντας μέσα στο Bronco στο Κολωνάκι, νιώθεις σαν να μεταφέρθηκες σε κάποιο μπαρ του Τέξας και περιμένεις τη στιγμή που θα “σκάσει” κάποιος με καουμπόικες μπότες και καπέλο.

Με πρωταγωνιστές τη ξύλινη μεγάλη μπάρα, τις χιλιοφωτογραφημένες neon επιγραφές “FREE BEER TOMORROW” και “SEX, DRINKS & ROCK N’ ROLL”, αλλά και την επιγραφή που γράφει OPEN και αναβοσβήνει στο βάθος του μπαρ, τοBronco είναι το underground bar της Αθήνας που αξίζει τον τίτλο του “ένα στέκι από τα λίγα”.

Το SEX, DRINKS & ROCK N’ ROLL είναι πλέον το σήμα κατετεθέν του μαγαζιού. Βρες το στον χάρτη εδώ

Το όνομα“Bronco”δεν επιλέχθηκε τυχαία. Εμπνευσμένο από τα άγρια άλογα του ροντέο, τα broncos, το όνομα αντανακλά μια σειρά από συμβολισμούς: ανεξαρτησία, δύναμη, και μια αγριότητα που δεν μπορεί να κατακτηθεί εύκολα. Τα broncos, γνωστά για τον έντονο καλπασμό τους και την ανυπότακτη φύση τους, είναι ικανά να προκαλούν δέος και θαυμασμό, ακριβώς όπως το ομώνυμο μπαρ που έχει γίνει ένα ορόσημο στην αθηναϊκή νυχτερινή ζωή.

Μπύρες και κολασμένα φαγητά. Τι άλλο χρειάζεται μια παρέα για να περάσει καλά; Επισκέψου το Bronco εδώ

Παρόλο που πολλοί το έχουν συνδέσει με τις παρτάρες του, όπως το “Brownsugar pizza party” που κάθε Πέμπτη κάνει χαμό, το Bronco δεν είναι μόνο αυτό. Αν πας λίγο νωρίτερα τόσο καθημερινές, όσο και Σαββατοκύριακα, το Broncoείναι πιο χαλαρό και μεταμορφώνεται στο στέκι για άραγμα με φίλους, μπεργκεράρες με μπύρες και ως επί το πλείστον ροκ μουσικές.

Η πρόταση μας: πάρε κουβά, συμφέρει. Επισκέψου το Bronco εδώ

Τι να δοκιμάσεις

Αν παςBroncoδε φεύγεις χωρίς να δοκιμάσεις τις μπεργκεράρες τους, από τις οποίες ξεχωρίσαμε το λαχταριστό μπέργκερ με το pulled pork. Μια ακόμα ιδεάρα του Bronco ήταν το “Φτιάξε το δικό σου burger”, με το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε ό,τι συνδυασμό λιγουρευόμαστε.

Άπαιχτα, χειροποίητα και ολόφρεσκα burgers ετοιμάζονται καθημερινά στην κουζίνα του Bronco. Βρες το μαγαζί στον χάρτη εδώ

Για sharing πιάτα προτείνουν τις “σκέτη κόλαση” Sloppy Joe Fries, που είναι άπειρες τηγανητές πατάτες με λιωμένο τσένταρ, pico de gallo, sour cream, pulled pork, κόλιανδρο, jalapenos και ένα τέλεια τηγανισμένο αυγό, τα burger slides που είναι μικκράκια μπεργκεράκια -το ίδιο πεντανόστιμα με τα μεγάλα-, καθώς και μια ποικιλία με άπειρα λουκάνικα, η οποία συνοδεύεται με ένα cup BBQ sause, πιπερόμελο και μαρμελάδα πορτοκάλι με σινάπι. Και φυσικά όλα αυτά ταριάζουν τέλεια με μπύρες. Εκτός από τη δική τους draught μπύραBronco, που είναι μια πολύ νόστιμη lager, προτείνουμε στους πιο “διψασμένους” να πάρουν τους κουβάδες με τις μπύρες -γιατί μια δεν είναι ποτέ αρκετή.

Η φάση στο Bronco είναι “όποιος προλάβει”. Βρες το μαγαζί στον χάρτη εδώ

Όσον αφορά τη μουσική, με εξαίρεση κάποια party στα οποία παίζουν τα πάντα, στοBronco θα ακούσεις ροκ μουσικές από διάφορους djs, μεταξύ των οποίων είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός του RED 96.3, Γιάννης Λεουνάκης και ο εξαιρετικός Δημήτρης Μούτσουλας.

ΤοBroncoστο Κολωνάκι δεν είναι απλώς ένα ακόμα μπαρ, αλλά μια ιστορία, μια εμπειρία, μια αίσθηση που μένει. Είτε θέλουμε έναν χώρο για να πιούμε μια μπύρα τσιμπώντας κάτι καλό, είτε να χαλαρώσουμε με φίλους ακούγοντας αγαπημένες μουσικές, το Bronco είναι ιδανικό. Και εδώ να πούμε επειδή η αληθινή απόλαυση δεν απαιτεί πάντα υπερβολικές δαπάνες, οι τιμές του δε συγκρίνονται με κανένα άλλο μαγαζί της περιοχής.

More info:

Πλουτάρχου 10, Κολωνάκι

Για να βρεις το Bronco Athens στον χάρτη πάτα εδώ

Επισκέψου το και στο Instagram για περισσότερο photo inspo

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bronco Κολωνάκι, Αθήνας,Bronco kolonaki, athinas