Ζώδια: Οι προβλέψεις έως 30 Δεκέμβρη – Ευχάριστες αισθηματικές εκπλήξεις


Βρισκόμαστε προ των πυλών των Χριστουγέννων σε μια εβδομάδα που φιλοξενεί την «Πανσέληνο του ψύχους» όπως αυτή αποκαλείται, μέσα στο οικογενειακό ζώδιο του Καρκίνου, γεγονός που μας προϊδεάζει για αρκετές ευχάριστες αισθηματικές εκπλήξεις, αλλά και περίσσεια… καλή τύχη! Καλές γιορτές να έχετε και χρόνια πολλά από καρδιάς, σε όλους και όλες…

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 23 έως 30 Δεκεμβρίου
Κριός

Τυχεροί στα επαγγελματικά αλλά και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής

σας θα είστε αυτή την εβδομάδα φίλοι Κριοί, παράλληλα δε, βάσιμα μπορείτε να προσδοκάτε καινούργιες ευκαιρίες στην δουλειά και καινοφανή οικονομικά κέρδη που θα σας ‘ζεστάνουν΄ για τα καλά μέσα στην γιορτινή περίοδο. Οι σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας κρύβονται πίσω από την ταυτόχρονη παρουσία του Πλούτωνα και του Ηλίου στον Αιγόκερω που για εσάς είναι ο 10ς οίκος, δηλαδή αυτός που σας προβάλλει στο ευρύτερο κοινωνικό προσκήνιο. Εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο στις 27/12 για να ξεκουραστείτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον που θα είναι γεμάτο ζεστασιά, αγάπη και θαλπωρή. Από δε τις 29 και μετά που η γλυκιά Αφροδίτη μπαίνει στον φιλικό σας Τοξότη, αποκτάτε αυξημένη γοητεία και εξασφαλίζετε έτσι αισθηματική αφθονία, τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά.


Ταύρος

Έχετε κυριολεκτικά την τύχη στο πλευρό σας φίλοι μου Ταύροι, με την μορφή του πλανήτη Δια που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας και θα μείνει εκεί μέχρι και τον επόμενο Μάιο. Η περίοδος είναι αναμφίβολα θετική για εσάς και μπορεί να υλοποιήσει σημαντικά σας όνειρα με την βοήθεια του επερχόμενου τριγώνου που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον μέγα ευεργέτη Δια αμέσως μετά τα φετινά Χριστούγεννα. Ευνοημένοι επίσης από την Πανσέληνο στις 27 του μήνα, θα συναντήσετε καινούργιες αισθηματικές ευκαιρίες και την απαραίτητη οικονομική άνεση για να καλύψετε τις αυξημένες αγορές της περιόδου των εορτών. Με το μαγικό του ραβδάκι ο Δίας βελτιώνει κάθε πτυχή της ζωής σας τούτη την ώρα και απομακρύνει τα προβλήματα που καιρό σας ταλανίζουν. Ώρα λοιπόν για καλύτερες μέρες και- γιατί οχι;- συγκλονιστικούς νέους έρωτες στον ορίζοντα!

Δίδυμοι

Νιώθετε αληθινά νέοι, αισιόδοξοι και ζωντανοί καλοί μου Δίδυμοι, ενώ πλησιάζουν οι γιορτές και εσείς ετοιμάζεστε με την ψυχή σας να περάσετε πολύ…καλά! Η αρμονία του Ηλίου με τον Δια, σας παρέχει ασφάλεια και δύναμη και σας δίνει τα εχέγγυα ώστε να περάσετε όμορφα και αναζωογονητικά αυτά τα Χριστούγεννα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27/12 που γίνεται στο 2ο αστρολογικό σας σπίτι, μπορεί κάλλιστα να ‘θερμάνει’ τον τομέα των οικονομικών σας, συνάμα δε ο κυβερνήτης σας Ερμής- αν και ανάδρομος- ενισχύει τα αισθηματικά σας. Εσείς θα έχετε περαιτέρω την χαρά να υποδεχθείτε απέναντί σας την Αφροδίτη από τις 29/12 και μετά, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους και να γλυκάνει πολύ η αισθηματική σας ζωή. Αρκεί φυσικά να αποφύγετε τους εριστικούς πειρασμούς και τις προκλήσεις του Άρη που και αυτός κατοικοεδρεύει απέναντί σας στον αστερισμό του Τοξότη.

Καρκίνος

Ξεκινάτε αγαπητοί Καρκίνοι το διάστημα αυτό με την σύμπραξη της αρμονικής Αφροδίτης από τον οικείο σας, Σκορπιό. Αίσθημα και χρήμα πάνε μαζί και πάνε..πρίμα! Ο Ήλιος στο αντίκρυ ζώδιο του Αιγόκερω, φωτίζει τις επαφές σας, τις σχέσεις σας- αισθηματικές και μη- και σας καθιστά επίκεντρο του γενικού ενδιαφέροντος στις κοινωνικές εκδηλώσεις των ημερών. Σημαντικό γεγονός για εσάς, η Πανσέληνος στις 27/12 σε αρμονία με τον Κρόνο και τον Δια μέσα στον δικό σας αστερισμό! Σταθερότητα, διάρκεια και ευοίωνες καταστάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, είναι οπωσδήποτε μέσα στο πρόγραμμα των πολλαπλών επιρροών αυτής της Πανσελήνου, που χαράζει μια διαφορετική και σαφώς πιο φωτεινή περίοδο στη ζωή σας, τονίζοντας τις αξιοπρόσεκτες δυνατότητές σας. Εσείς απλώς αναλάβετε δράση και όλα θα πάνε καλά, σχεδόν ως δια μαγείας.

Λέων

Αν και χαλαρή για όλο τον κόσμο, η παρούσα περίοδος του χρόνου επιφυλάσσει για εσάς φίλοι μου Λέοντες σημαντική εργασιακή δραστηριότητα και επιτυχίες που σχετίζονται άμεσα με την καριέρα σας. Ο Δίας, αλλά και ο ‘δικός΄ σας Ήλιος σε μεταξύ τους αρμονία εκεί γύρω στις 27 του μήνα, υπόσχονται πολλά και καλά σε ό,τι αφορά σχέδια και όνειρα για το επαγγελματικό σας μέλλον, άμεσο και απώτερο. Ο Άρης και η Αφροδίτη μάλιστα κινούνται αντάμα στον Τοξότη, τον χώρο του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας για εσάς και τούτο σημαίνει ότι, σε καθετί που φορά αυτά τα θέματα, θα επιδείξετε ιδιαίτερο ζήλο και θα βρείτε,-με τις σωστές ενέργειες- τις απαραίτητες λύσεις, Βασιστείτε στους φίλους τη στιγμή αυτή, αλλά ακόμη σκεφτείτε διπλά πριν ενδώσετε στα όποια υφιστάμενα…κρυφά πάθη!

Παρθένος

Το σπίτι και γενικότερα ο νοούμενος ως προσωπικός σας χώρος, θα έχει την τιμητική του την ΄γιορτινή’ εβδομάδα που έρχεται αγαπητοί μου Παρθένοι. Θα ασχοληθείτε με πράγματα ‘εντός των τειχών’, ίσως να δουλέψετε περισσότερο από το σπίτι σας, ή ίσως πάλι θα επιδιώξετε να συμμαζέψετε πάσης φύσεως παλαιές…εκκρεμότητές σας. Ο Ήλιος στον φιλικό Αιγόκερω, αναζωογονεί τους τομείς του έρωτα, της δημιουργικής σας ικανότητας και των παιδιών σας που πιθανώς να αποτελέσουν τον κύριο πυρήνα του ενδιαφέροντός σας αυτές τις μέρες. Ταξιδέψτε μέσα στις γιορτές αν μπορείτε, για να…ανασάνετε λιγάκι και μην υποκύπτετε σε εντάσεις που προκαλεί ο νευρικός Άρης από τον Τοξότη. Επίσης μην ανοίγεστε πολύ σε σχέση με τα μελλοντικά σας πλάνα, ως απόρροια της επίδρασης της Πανσελήνου στις 27/12. Κατά τα άλλα, τα πράγματα θα είναι ήρεμα και αρκετά καλά μέσα στις γιορτές..

Ζυγός

Για εσάς φίλοι Ζυγοί οι γιορτές αυτές θα είναι μα ευκαιρία να αναθεωρήσετε φιλικές σας σχέσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι, ενώ παράλληλα και μέσα στις κοινωνικές συνάξεις των ημερών αυτών θα εντοπίσετε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Αισθηματικά δεν είστε άσχημα, όμως με την ‘ψυχρή’ Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 27 του μήνα, δεν θα λείψουν οι ανταγωνιστικές καταστάσεις. Για αυτό, εσείς να είστε χαλαροί και να μην πέσετε στην αντιπαράθεση και στην παγίδα των αντιδράσεων! Η γλυκιά Αφροδίτη που μπαίνει στον Τοξότη στις 29, βοηθάει την επικοινωνία σας και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Μιας και μάλλον είστε ψυχολογικά κουρασμένοι, καλό είναι να επιδιώξετε την παρέα ευχάριστων και αισιόδοξων ανθρώπων κάτι που σίγουρα χρειάζεστε και, θα σας ξεκουράσει

Σκορπιός

Φαίνεται καλοί μου Σκορπιοί πως ‘τα ίδια και τα ίδια’, σας έχουν ειλικρινά κουράσει και έτσι θα θελήσετε μέσα στις γιορτές που έρχονται να αναθεωρήσετε μερικές καταστάσεις και να σκαρώσετε- επαγγελματικά κυρίως- νέα και μεγαλόπνοα όνειρα για το μέλλον σας. Θα δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους και για ψυχαγωγία και οφείλετε να τις…δεχθείτε. Ελλοχεύουν βλέπετε ποικίλες ευκαιρίες αισθηματικών γνωριμιών για τους αδέσμευτους, ενώ αυτή η εβδομάδα είναι ό,τι πρέπει και για τους δεσμευμένους που θέλουν να ανανεώσουν όρκους αγάπης με το ταίρι τους. Θαυμάσια τα νέα για τα οικονομικά σας με την είσοδο της καθόλα θετικής Αφροδίτης στον Τοξότη στις 29/12, ενώ η αρμονική Πανσέληνος στις 27/12 στον ταιριαστό σας Καρκίνο, ωθεί σε καίριες αποφάσεις στα θέματα που άπτονται των σημαντικών σχέσεών σας, συμπεριλαμβανομένου του γάμου σας.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής και η μάλλον προβληματική του σχέση με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας προκαλέσει σκοτούρες και θολή κρίση, οπότε καλό είναι να προσέχετε τα σοβαρά θέματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, φίλοι Τοξότες. Έχετε κάνει τις ετοιμασίες σας για τα εορταστικά ρεβεγιόν, όμως μην υπερβάλλετε στα έξοδα, μιας και ο Πλούτωνας με τον Ήλιο μαζί μέσα στον γειτονικό σας Αιγόκερω μπορεί να σας οδηγήσουν σε δύσκολη-οικονομικά- θέση. Με το ασύμβατο ζευγάρι του Άρη με την Αφροδίτη παρέα μέσα στον δικό σας αστερισμό, χρειάζεται να επιδείξετε ικανότητες ισορροπίας και συγκατάβασης τις Αγιες μέρες που έρχονται. Κρατήστε το μέτρο σε όλα και μη γίνεστε κατά την συνήθη σας τακτική ‘πληθωρικοί’, ιδιαίτερα μάλιστα στα αισθηματικά σας ζητήματα που μπορεί, αν δεν προσεχθούν, να …κλωτσήσουν άσχημα.

Αιγόκερως

Έχετε τον ζωογόνο Ήλιο μέσα στο πρώτο ‘σπίτι ‘σας και αυτό σας δίνει ενεργητικότητα, αντοχές και ικανή διάθεση πρωτοβουλιών φίλοι Αιγόκεροι. Δείξτε αυτές τις μέρες κοινή λογική και μην γίνεστε εριστικοί με αντικειμενικά πιο… ισχυρούς σας μιας και οι όψεις με την συμμετοχή του Άρη και περισσότερο του Ποσειδώνα, δεν σας ευνοούν προς αυτή την κατεύθυνση. Στις 27 του μήνα και απέναντί σας στον πολικό σας Καρκίνο, η Πανσέληνος του Ψύχους σας καλεί να φωτίσετε τις σχέσεις σας και να διεκδικήσετε τα δέοντα. Δεν αποκλείεται να έχετε ένα σοβαρό οικονομικό όφελος αυτές τις ημέρες, όπως επίσης και πολλές αισθηματικής φύσης ευκαιρίες, αλλά θα προτείναμε σε ό,τι αφορά το δεύτερο, να μη βιαστείτε και να εξετάσετε με ενδελέχεια και σοβαρότητα όλες τις πιθανές και, ίσως αφανείς, παραμέτρους.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό των φετινών Χριστουγέννων είναι θετικό για το δικό σας ζώδιο αγαπητοί Υδροχόοι και αυτό θα σας φέρει χαρά και εσωτερική γαλήνη τις μέρες αυτές. Σχέσεις και οικογένεια είναι στα ‘πάνω’ τους, ενώ ο Ερμής που θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις αρχές του νέου έτους σας βοηθάει να επανεξετάσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τα κοντινά σας πρόσωπα και να κάνετε, όπου απαιτείται, τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Από τον κύκλο των φίλων μπορεί να εμφανισθεί ξαφνικά ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, όμως μην ενθουσιάζεστε και αφήστε τον χρόνο να μιλήσει. Άλλωστε ο Άρης, η Αφροδίτη και η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 27 του μήνα, αυτό σας λένε ομαδόν: Ναι μεν, αλλά προσεχτικά και χωρίς πισωγυρίσματα, νεύρα, αρνητισμό, ζήλιες και πολλά λόγια.

Ιχθύες

Αυτές τις γιορτές θα βγείτε για τα καλά από το καβούκι σας και θα γίνετε πολύ πιο κοινωνικοί, αγαπητοί Ιχθύες, εγκαταλείποντας έστω πρόσκαιρα την επιλεκτική μοναξιά σας. Πολλοί από εσάς θα αδράξετε την ευκαιρία να συλλογιστείτε ψύχραιμα, θέματα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς σας, άλλοι θα ανοίξουν το σπιτικό σας για τα γιορτινά τραπέζια σε φίλους και γνωστούς. Αν νιώθετε λίγο κουρασμένοι και ίσως αμυντικοί απέναντι σε καινούργια αισθηματικά ανοίγματα, ο πλανήτης Δίας και η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 27/12 στον Καρκίνο, έρχονται αρωγοί για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα πιο ξέγνοιστα και να κάνετε πιο αισιόδοξα όνειρα για τις γιορτινές μέρες, αλλά και για την καινούργια χρονιά που ανατέλλει σύντομα και υπόσχεται λιγότερη καταπίεση και διακοπή σχέσεων που έχουν κλείσει τελεσίδικα τον κύκλο τους.

Keywords
ζωδια σημερα, προβάλλει, Χριστούγεννα, δραση, αρης, σημαίνει, νέα, συμμετοχή, βγείτε, ιχθύες, μετρο, Κορμός Χριστουγέννων, ομαδα διας, επιλεκτικη χρεοκοπια, Καλή Χρονιά, χρονια πολλα, βγείτε, αφροδιτη, δουλεια, καριερα, μεγα, ονειρα, περιοδος, προγραμμα, τα νεα, τυχη, ωρα, αγαπη, αρμονια, αφθονια, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γοητεια, δευτερο, δεοντα, διαστημα, δυναμη, δειτε, διδυμοι, ευκαιρια, ειλικρινα, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, εξοδα, επικοινωνια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηλιος, θαλπωρη, θετικο, ηρεμα, λογια, ματι, μοναξια, μορφη, μπορειτε, νευρα, προβάλλει, ο ηλιος, οικος, οικογενεια, οπωσδηποτε, οφελος, περιβαλλον, πλουτωνας, προβληματα, ψυχη, ρυθμισεις, σιγουρα, συντομα, συμμετοχή, σπιτι, σχεδια, φυσικα, φορα, χρημα, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, αφανεις, αγορες, ασφαλεια, ερωτες, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, ιχθύες, μεινει, οψεις, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα