Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ: 5 σούπερ φρέσκα και πανεύκολα look για να αντιγράψετε

Όποιος θέλει να ξοδεύει ώρες για να ετοιμαστεί για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, ας σηκώσει το χέρι. Αντίθετα, προτιμάμε να ξεκουραστούμε ή να απολαύσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Γι’ αυτό σας προτείνουμε μερικά γρήγορα και εύκολα looks που είναι και γιορτινά. Από τις πιο πρόσφατες τάσεις μέχρι κλασικά looks που ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα, οι παρακάτω αγαπημένες μας ιδέες μακιγιάζ μοιάζουν πιο περίτεχνα από ότι πραγματικά είναι.

Sugar plum makeup View this post on Instagram

A post shared by Lucie Maughan (@luciemaughanmakeup)

Αν έχετε μπει στο TikTok τον τελευταίο καιρό, τότε σίγουρα θα έχετε δει την Hailey Bieber με το sugar plum fairy μακιγιάζ. Από τότε, αυτή η όμορφη και πολύ προσιτή εμφάνιση είναι παντού, και φυσικά είναι ιδανική για την εορταστική περίοδο.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriella Hall (@imgabriellahall)

Τα προϊόντα μακιγιάζ για αυτό το look είναι ένα λαμπερό, ροζ ρουζ, μία αντίστοιχη σκιά ματιών και ένα γυαλιστερό lip gloss. Εφαρμόστε το ρουζ στα μάγουλα και τη γέφυρα της μύτης, στη συνέχεια περάστε τη σκιά ματιών σε όλο το βλέφαρο, βάλτε lip gloss και είστε έτοιμες!

Γυαλιστερό κόκκινο View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα κόκκινο κραγιόν, και φέτος το σούπερ λαμπερό φινίρισμα είναι τεράστια τάση. Το μεγάλο πλεονέκτημα του look είναι ότι μπορείτε να κρατήσετε το υπόλοιπο της εμφάνισής σας μίνιμαλ. Αφήστε τα χείλη να πρωταγωνιστήσουν.

View this post on Instagram

A post shared by elsa (@hoskelsa)

Εναλλακτική: Συνδυάστε το κόκκινο κραγιόν με ένα πιο σκούρο μολύβι ώστε να δώσετε έμφαση στο περίγραμμα. Το αποτέλεσμα παραπέμπει στα 90s που είναι άλλη μία ισχυρή τάση της εποχής.

Σκιά του πάγου View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Το icy makeup είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση μακιγιάζ για τον χειμώνα, αλλά αν δε θέλετε να αντιγράψετε όλο το look, τότε μία σκιά ματιών σε απόχρωση του μπλε ή γκρι του πάγου, είναι μία ωραία, γιορτινή πρόταση που θα δώσει έξτρα λάμψη στο βλέμμα σας.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Ένα winged eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες που μοιάζουν φυσικές θα κάνουν το βλέμμα σας ακόμα πιο ξεχωριστό.

Λαμπερό δέρμα View this post on Instagram

A post shared by LAURA HARRIER (@lauraharrier)

Η φωτεινή επιδερμίδα που ακτινοβολεί από υγεία είναι πάντα τάση, και τα Χριστούγεννα δεν αποτελούν εξαίρεση. Εάν προτιμάτε να κρατήσετε τα μάτια και τα χείλη σας απλά, τότε αυτή είναι η τέλεια πρόταση για εσάς, καθώς το ‘κλειδί’ του look είναι η βάση σας.

View this post on Instagram

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn)

Τα βασικά προϊόντα για να πετύχετε το σωστό αποτέλεσμα είναι ένα ενυδατικό primer λάμψης, ένα διάφανο foundation λάμψης ή μία ενυδατική με χρώμα και ‘ένα κρεμώδες highlighter. Επίσης για το φινίρισμα επιλέξτε ένα shimmering setting spray.

No makeup –makeup View this post on Instagram

A post shared by Krishna Patel Beauty + Self Care (@lavishkrish)

Αυτή η πρόταση είναι ιδανική για εσάς που προτιμάτε κάτι χαλαρό και casual. Προσαρμόστε αυτήν την τάση σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Για παράδειγμα, λίγη ενυδατική κρέμα με χρώμα, μάσκαρα και ένα lip balm είναι αρκετά για να είστε προσεγμένη και φυσικά λαμπερή.

Keywords
Τυχαία Θέματα