Βασιλιάς Κάρολος: Η κρυφή συνάντηση που τον εμπόδισε να δει τον πρίγκιπα Harry

18:40 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Έντονα σχολιάστηκε το γεγονός ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Harry όσο αυτός επισκεπτόταν το Λονδίνο για να τιμήσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus.

H δικαιολογία που ανέφερε ο εκπρόσωπος του δούκα του Σάσεξ ήταν ότι δεν ήταν δυνατή η συνάντηση λόγω του φορτωμένου προγράμματος του βασιλιά, ο οποίος επέστρεψε στις υποχρεώσεις του, ενώ υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

David Beckham

was reported attend a private dinner with King Charles.

His Majesty might discuss Beckham becoming an ambassador for the Prince’s Foundation.

Dvid Beckham, renowned for his illustrious football career, has received an invitation to engage in this foundation’s… pic.twitter.com/jBwTkZXID2

— CR (@CarmenInUSA) May 11, 2024

Τελικά, την ώρα που ο Harry ήταν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για την τελετή, ο βασιλιάς Κάρολος υποδεχόταν χιλιάδες καλεσμένους στο πάρτι που διοργάνωσε στον κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Επίσης, τώρα γίνεται γνωστό ότι μέρος του επιβαρυμμένου προγράμματός του ήταν και η συνάντηση με τον David Beckham για να συζητήσουν για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα.

Ο δούκας είχε πει ότι ο πατέρας του ήταν πολύ απασχολημένος με “διάφορες άλλες προτεραιότητες” για να τον δει ενώ βρισκόταν στη Βρετανία αυτή την εβδομάδα. Δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συνάντηση και είναι άγνωστο πού συναντήθηκε το ζευγάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα