Τζένη Θεωνά: Φωτογραφίζει τον Δήμο Αναστασιάδη με τον γιο τους στη θάλασσα

14:44 30/5/2023 - Πηγή: InStyle

Όμορφες οικογενειακές στιγμές πέρασαν η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, επιλέγοντας να περάσουν μία μέρα στη θάλασσα με τον γιο τους.

Η ηθοποιός απαθανάτισε τις στιγμές και τις ανάρτησε στα social media. Στη μία φωτογραφία ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται με τον μικρούλη γιο τους Αρίωνα να σκάβουν στην άμμο και στη δεύτερη να κάνουν βόλτα σε πλωτή προβλήτα.

Η Τζένη Θεωνά σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» αναφέρθηκε στον γιο της, λέγοντας πως το παιδί τα αλλάζει όλα.

«Από

τη μία λες, τι έχω κάνει στη ζωή και μου αναλογεί αυτή η αγάπη που σου δίνει το παιδί σου και από την άλλη νιώθεις ενοχές για τα αυτονόητα. Οι μπαμπάδες έχουν έναν καταπιεστικό ρόλο, του δυνατού. Το συναίσθημα, τους επετράπη τα τελευταία χρόνια».

Η Τζένη Θεωνά είπε πως την ρωτάνε πώς νιώθει που λείπει πολύ ο Δήμος και όπως λέει δεν το καταλαβαίνει πια.

«Δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα ήθελα έναν άντρα αυτοκόλλητο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ότι ο σύντροφος μου κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Δήμος έχει άγχος με το παιδί. Τον άκουγα μια μέρα να του λέει να περιμένει να πάω εγώ για να φάει ένα αμύγδαλο».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε πως όταν έρχεται ένα παιδί, από ζευγάρι γίνεσαι οικογένεια: «Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι. Θέλει δουλίτσα. Όταν ο Δήμος μου λέει είσαι πολύ καλή μητέρα ή θα ήθελα να έχω μια μαμά σαν εσένα είναι πολύ μεγάλο κομπλιμέντο».

Τζένη Θεωνά: “Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου, μετά τον ερχομό του παιδιού”

Keywords
Τυχαία Θέματα