Το slip dress της Rosie Huntington-Whiteley αναδεικνύει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

11:41 24/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Το 34χρονο μοντέλο είναι σε σχέση με τον Jason Statham από το 2010. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Transformers”. Στην αρχή ο κόσμος είχε σχολιάσει τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, καθώς ο ηθοποιός την περνάει 20 χρόνια. Ωστόσο, δεν άφησαν τις γνώμες των άλλων να τους επηρεάσουν και συνέχισαν

να είναι μαζί. Τον Ιανουάριο του 2016 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και έναν χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2017, γεννήθηκε ο γιος τους. Πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσαν ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, διότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie Huntington-Whiteley (@rosieholics)

Η Rosie Huntington-Whiteley μοιράζεται τακτικά με τους ακολούθους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και πριν από μερικές μέρες όταν δημοσίευσε μια σειρά από εικόνες της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Στην ανάρτηση βλέπουμε την ίδια να φωτογραφίζεται μπροστά στον καθρέφτη της. Φοράει ένα στενό μπεζ φόρεμα, το οποίο έχει μακρύ μήκος και minimal στυλ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι μας αρέσει πολύ, καθώς αναδεικνύει υπέροχα τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η εγκυμονούσα καλλονή δεν φοράει ούτε αξεσουάρ αλλά ούτε και παπούτσια. Έχει κάνει όμως ένα πολύ ωραίο makeup look, το οποίο αφήνει τη φυσική ομορφιά της να λάμψει. Τέλος, έχει χτενίσει τα ξανθά μαλλιά της σε ανάλαφρες μπούκλες ολοκληρώνοντας έτσι το σύνολο με τον ωραιότερο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Keywords
Τυχαία Θέματα