Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 24 ως 30/1/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 ενεργοποιώντας σημαντικά ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα. Αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις κάτι που μπορεί να σε κουράσει. Το άγχος καραδοκεί και δεν αποκλείεται να οδηγήσει

σε έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον τομέα της καριέρας. Οφείλεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους προστατεύοντας τον εαυτό σου και την προσπάθεια που έχεις καταβάλει. Άλλωστε με υπευθυνότητα και εργατικότητα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στις 26/1 ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στον Αιγόκερω επαναφέροντας στο προσκήνιο επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν και σε προβληματίζουν. Η ασυνεννοησία και οι καθυστερήσεις μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν και να προκαλέσουν ένταση στον επαγγελματικό χώρο. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις παρελθούσες καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μην επικεντρωθείς σε καινούργια σχέδια και συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως προσμένεις. Η εσωτερική διεργασία στην οποία βρίσκεσαι θα καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις στην επαγγελματική σου πορεία.

Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 εντείνεται η ανάγκη να συναισθήματα και επιθυμίες στον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου. Δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα στην σχέση σου, όπως η επισημοποίηση της. Απαραίτητο για εσένα είναι να διέπουν το σύντροφό σου η σοβαρότητα και η ανάγκη να βρίσκεται σε μία σχέση που την χαρακτηρίζει η μακροβιότητα. Μέσα από τον επαγγελματικό χώρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε σχέδια και θα πρωταγωνιστήσουν στην αισθηματική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 εντείνεται η επιθυμία για να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά ζητήματα και φιλοσοφικές ανησυχίες που σου κεντρίζουν την προσοχή. Δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο που σχετίζονται με το εξωτερικό ανοίγοντας νέους δρόμους μπροστά σου. Προσοχή στην τεμπελιά και στην οκνηρία καθώς επιδιώκεις περισσότερο να διασκεδάζεις παρά να ασχολείσαι με υποχρεώσεις. Φρόντισε να μην εκτεθείς παραμελώντας υποθέσεις που έχεις αναλάβει.

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 26/1 δημιουργώντας καθυστερήσεις και εμπόδια σε ταξίδια επαγγελματικής φύσεως και προσωπικής απόλαυσης. Παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να μετριάσεις τον αυθορμητισμό και ένα είδους αυθάδειας που θα ενοχλήσει. Επανεξέτασε συμφωνίες νομικής φύσεως γιατί είναι πολύ πιθανόν να βρεις λάθη και παραλείψεις που πρέπει να διορθωθούν βελτιώνοντας έτσι την εξέλιξη των υποθέσεων σου.

Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 αναδεικνύοντας συναισθήματα και επιθυμίες στην προσωπική σου ζωή. Η αισιοδοξία και χαρά επανέρχονται και εκδηλώνονται αβίαστα στο ταίρι σου. Είναι απαραίτητο για εσένα να νιώθεις ότι υπάρχει κοινή πνευματική προσέγγιση με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς αυτό σε εξιτάρει. Διασκέδαση και ταξίδια θα ομορφύνουν την κοινή σας πορεία και θα δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε μέσα από την επαφή σας με τόπους που σας ενθουσιάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 εντείνεται η ανάγκη να κινηθείς αθόρυβα και αποτελεσματικά σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Οι επιχειρηματικές δράσεις αναδεικνύονται επιδιώκοντας έτσι να βελτιώσεις το εισόδημά σου και να πετύχεις εξαιρετικές συνεργασίες. Το πάθος και ο αισθησιασμός χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου σε προσωπικό επίπεδο και αυξάνουν κατακόρυφα τον ενθουσιασμό στη σχέση. Η επιθυμία να συγχωνευτείς με το ταίρι σου δημιουργεί ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό για δύο που απογειώνει την προσωπική σου ζωή στα ύψη.

Με τον Ερμή να επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 26/1 εντείνεται η εσωστρέφεια και η καχυποψία. Βαθύτερες ανασφάλειες και φοβίες επηρεάζουν την σκέψη σου και μπορεί να οδηγήσουν σε παράλογα συμπεράσματα. Προσπάθησε να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την προσωπική σου ζωή από συζητήσεις που θα οδηγήσουν την σχέση σου σε οριακές καταστάσεις. Οι συγκρούσεις και η ένταση δεν θα κατευνάσουν τις ανησυχίες σου. Καθυστερήσεις σε οικονομικές συμφωνίες μπορεί να σε προβληματίσουν, κλείσε κεφάλαια του παρελθόντος αποφεύγοντας να ασχοληθείς με νέες προτάσεις που μπορεί να έχεις.

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 δημιουργώντας την ανάγκη να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Γεγονός είναι ότι η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να μην σου επιτρέπουν να αφεθείς και να βιώσεις το απόλυτο πάθος. Σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι οι παράλογες σκέψεις και οι ανησυχίες σου δεν βοηθούν την προσωπική σου ζωή να ηρεμήσει. Αφέσου στα συναισθήματα και το πάθος που μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να οδηγήσουν σε μοναδικές βραδιές με τον σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 αυξάνεται η δραστηριότητα σε επίπεδο προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Νευρικότητα και ανταγωνιστικές διαθέσεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν σχέση και συνεργασίες. Σημαντικό είναι να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε πιθανές επιθέσεις που μπορεί να δεχθείς προσπαθώντας να κρατήσεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Η από κοινού κινήσεις με συνεργάτες και σύντροφο θα βοηθήσουν εκτονωθεί κάθε ένταση και να υπάρξει δημιουργικότητα που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Νέες συνεργασίες μπορεί να σε εξιτάρουν κεντρίζοντας το ενδιαφέρον σου για μία καινούργια προσπάθεια.

Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 26/1 επαναφέροντας στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και παρερμηνείες για αυτό φρόντισε να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος στον τρόπο που εκφράζεσαι. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται και πάλι να διεκδικήσουν την προσοχή σου επιδιώκοντας να εισβάλουν στη ζωή σου. Βαθύτερες σκέψεις αφορούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να αντιληφθείς ότι πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου δεν σε ικανοποιούν.

Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις και ανησυχίες που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Διεκδικείς να προχωρήσεις σε αλλαγές που θα βελτιώσουν την κατάσταση στην σχέση σου και θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον συντροφικότητας που σε εκφράζει. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που εντυπωσιάζονται από την γοητεία και τον μαγνητισμό σου. Φλερτάρεις και απολαμβάνεις την αποδοχή των γύρω σου.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 και αυξάνει κατακόρυφα τις απαιτήσεις στον εργασιακό χώρο. Αναλαμβάνεις περαιτέρω ευθύνες και αγγαρείες που θέλεις να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στην γκρίνια και την κυκλοθυμία λόγω του άγχους που προκύπτει γιατί είναι εύκολο να διοχετευτούν στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δημιουργήσουν προβλήματα. Αφιέρωσε χρόνο για τον εαυτό σου βάζοντας στη ζωή σου ένα είδος άσκησης που θα σε βοηθήσει να εκτονώσει στη νευρικότητα και να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.

Ο Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος στις 26/1 επαναφέροντας στο προσκήνιο επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις του παρελθόντος που δεν έχουν ολοκληρωθεί. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση και ασυνεννοησία σε συναδελφικό επίπεδο. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος σε κάθε επικοινωνία ώστε να αποφύγεις παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου επιλογές είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν.

Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε αλλαγές στην καθημερινότητα που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου. Θέλεις να ομορφύνεις στη ρουτίνα και να βάλεις στο πρόγραμμά σου δραστηριότητες που σε ικανοποιούν απόλυτα. Αφοσιώσου στον εαυτό σου προσέχοντας το σώμα και την ψυχολογία σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα και να ξεφύγεις από την γκρίνια και τη μεμψιμοιρία. Πρακτικά ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή μπορούν να λυθούν δείχνοντας καλή διάθεση που θα ικανοποιήσει το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 αναδεικνύεται έντονα η επιθυμία να διεκδικήσεις την προσοχή σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς αντιμετωπίζεις με αποφασιστικότητα και δυναμισμό κάθε πρόκληση. Ο αισθησιασμός και το πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και σου δίνουν την ευκαιρία να κυνηγήσει στο αντικείμενο του πόθου σου. Η δημιουργικότητα και η τέχνη έρχονται και πάλι στο προσκήνιο καθώς μέσα από τα ταλέντα σου μπορείς να εκφράσεις σημεία της προσωπικότητας σου που θέλεις να προβάλλεις.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ανάδρομος στις 26/1 επαναφέροντας στο προσκήνιο υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την προσωπική σου ζωή. Οι υπερβολές και οι δυσκολίες στην επικοινωνία μπορεί να οδηγήσουν σε αντιδικίες με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις. Πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται διεκδικώντας και πάλι να επανασυνδεθούν μαζί σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις επόμενες κινήσεις σου χωρίς να βιαστείς να δεσμευτείς σε μία κατάσταση που μπορεί να μην σε καλύπτει.

Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις σημεία στην προσωπική σου ζωή που δεν σε ικανοποιούν. Εκφράζεις ανάγκες και σκέψεις που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο ταίρι σου με σκοπό την βελτίωση της σχέσης σου. Σημαντικό είναι να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς επιδιώκοντας να κερδίσεις τα βλέμματα και την προσοχή των άλλων. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου με αιφνιδιαστικό τρόπο τονίζοντας την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία και να προχωρήσεις σε μία νέα κατάσταση που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου.

ΖΥΓΟΣ

Το παρελθόν έρχεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 και εντείνει την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια. Υποθέσεις οικογενειακής φύσεως θα σε απασχολήσουν έντονα που σου προκαλούν αναστάτωση και νευρικότητα. Προσπάθησε να μην ξεσπάσει σε οικεία πρόσωπα προστατεύοντας τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Έντονη δραστηριότητα μπορεί να υπάρξει στον προσωπικό σου χώρο καθώς πιθανό είναι να προχωρήσεις σε εργασίες για την βελτίωση του. Γεγονός είναι ότι μπορεί να κουραστείς όμως είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

Με τον Ερμή να επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 26/1 επανέρχονται στο προσκήνιο οικογενειακές καταστάσεις που δεν έχουν κλείσει. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με ξεκάθαρη σκέψη και χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα προκαλέσουν υπερένταση στο οικογενειακό περιβάλλον. Εμπόδια και καθυστερήσεις είναι πιθανόν να προκύψουν σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Φρόντισε να επανεξετάσεις κάθε λεπτομέρεια καθώς είναι πιθανό να βρεθούν λάθη και παραλείψεις που πρέπει να διορθώσεις.

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 και σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε αλλαγές που αφορούν τη διακόσμηση στον προσωπικό σου χώρο. Θέλεις να δημιουργήσεις ένα ζεστό περιβάλλον στο οποίο θα υποδέχεται τους δικούς σου ανθρώπους. Προσοχή σε σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα διέπουν την σχέση σου καθώς απολαμβάνεις στιγμές με τον σύντροφό σου που σας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, η αίσθηση του γνώριμου είναι εντονότατη και καθορίζει την μετέπειτα πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 δραστηριοποιήθηκε έντονα σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακά ζητήματα. Θέλεις να προχωρήσεις άμεσα σε συνεργασίες που μπορεί να αποφέρουν σημαντικά οφέλη κερδίζοντας τα πρόσωπα που συνομιλίες με την αποφασιστικότητα και την κινητικότητα σου. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο καθώς είναι εύκολο να ξεσπάσεις σε δικούς σου ανθρώπους. Κοντινές αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους θα σου δώσουν την δυνατότητα να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να πάρεις ψυχολογικές ανάσες.

Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 26/1 επαναφέροντας στο προσκήνιο παλαιότερες υποθέσεις που απασχολούν τον στενό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιδικίες με κοντινά σου πρόσωπα που καλό είναι να αποφύγεις. Η ξεκάθαρη στάση σου θα δώσει λύσεις και θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία κάθε δύσκολη περίσταση. Προβλήματα σε μετακινήσεις και σε συσκευές είναι πιθανό να προκύψουν, προσπάθησε να αποφύγεις περιττά έξοδα και να προχωρήσεις σε επιδιόρθωση όπου μπορείς.

Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 βρίσκεις και πάλι την διάθεση να διασκεδάσεις και να βρεθείς με πρόσωπα που μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Η ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων σε ενθουσιάζει και σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Συνεργασίες έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου που μπορεί να εξελιχθούν σε άκρως προσοδοφόρες για αυτό φρόντισε να είσαι θετικός με πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν δίνοντας εναλλακτικές προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Το πιθανότερο είναι να σου ταιριάζουν και αυτό θα σε ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να μετακινείται στον Αιγόκερω στις 24/1 αντιμετωπίζεις ξαφνικά έξοδα που μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Δείξε υπομονή και επιμονή καθώς δεν αποκλείεται να βρεθούν λύσεις που δεν θα έχουν το αναμενόμενο κόστος. Σημαντικό είναι ούτως ή άλλως να βρεις ισορροπία σε επίπεδο εξόδων καθώς η υπερβολική σπατάλη ή συντήρηση θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Πιθανό είναι να δείξεις αδιαλλαξία και πείσμα σε οικονομικές συνομιλίες που θα σου κοστίσουν για αυτό φρόντισε να έχεις κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων.

Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 26/1 επανέρχονται στο προσκήνιο οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να δώσεις λύσεις κλείνοντας καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος. Μία βαθύτερη ενδοσκόπηση που αφορά τις πραγματικές σου ανάγκες και τον τρόπο που ικανοποιείσαι σε γενικότερο επίπεδο φέρνει στην επιφάνεια διαφορετικές σκέψεις και διάθεση για αλλαγές. Φρόντισε να μην προχωρήσεις άμεσα σε κινήσεις καθώς είναι απαραίτητο να κατασταλάξεις σε αυτά που πραγματικά σου ταιριάζουν.

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις οικονομικές ανάγκες. Έσοδα εισρέουν στον προσωπικό σου λογαριασμό και αυτό σε βοηθά να ισορροπήσεις και να νιώσεις σταθερότητα στη ζωή σου. Στιγμές πάθους και ρομαντισμού ομορφαίνουν την προσωπική σου ζωή και διαμορφώνουν μία ατμόσφαιρα άκρως αισθησιακή για εσένα και το ταίρι σου. Η καλή παρέα και το καλό φαγητό σου δίνει στιγμές χαράς για αυτό επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που φροντίζουν να σε χαλαρώσουν και να σε γεμίσουν ευχαρίστηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου στις 24/1 βγαίνεις από μία περίοδο έντονης κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας και περνάς στη δράση. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις προσπάθειές σου και γεννούν ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε να περιορίσει επιθετικές διαθέσεις και νευρικότητα που θα λειτουργήσουν αντίστροφα από ότι περιμένεις. Δεν αποκλείεται ο αυθορμητισμός να ενοχλήσει έντονα τους γύρω σου και να προκαλέσει υπερένταση και κόντρες. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου σε κοινωνικό επίπεδο καθώς εντυπωσιάζεις με το πάθος που επιδεικνύεις.

Με τον Ερμή να επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις 26/1 δημιουργείται η ανάγκη για επαναπροσδιορισμό της προσωπικής σου στάσης σε όλα τα επίπεδα. Εμπόδια και δυσκολίες είναι πιθανό να προκύψουν σε επαγγελματικές συμφωνίες που θέλεις να προχωρήσεις. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσεις σε αλλαγές όπου χρειάζεται. Η εσωτερική αναζήτηση στην οποία βρίσκεσαι θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε ότι πραγματικά σε ικανοποιεί βρίσκοντας τα απαραίτητα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και νιώθεις έτοιμος να εκφράσει τις ανάγκες και συναισθήματα στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Διεκδικείς το ενδιαφέρον τους στο μέγιστο βαθμό και απαιτείς την προσοχή του καθώς αυτό σε βοηθά να νιώθεις ολοκληρωμένος. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες και κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή. Έρχονται για να ανατρέψουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και να σε οδηγήσουν σε μία νέα και προοδευτική πορεία για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης κυκλοθυμίας και εσωστρέφειας που δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς τις οποίες καταστάσεις με ψυχραιμία. Παρασκηνιακές διεργασίες στον εργασιακό χώρο δεν αποκλείεται να σε προβληματίσουν έντονα καθώς βλέπεις πρόσωπα να κινούνται εις βάρος σου και να μπαίνουν εμπόδιο στην εξέλιξη σου. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου μέσα από την δημιουργία και τον εσωτερισμό που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να δεις το ρεαλιστικό κομμάτι της ζωής σου με ξεκάθαρη ματιά. Καταστάσεις του παρελθόντος σε απασχολούν έντονα, ήρθε η ώρα να κλείσεις κεφάλαια όσο επίπονο και αν είναι για εσένα.

Με τον Ερμή να επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω στις 26/1 επανέρχονται στο προσκήνιο προσωπικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις του παρελθόντος που οφείλεις να αντιμετωπίσεις. Όποια εκκρεμότητα έχεις μπορεί να κλείσει τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς εντοπίζεις διαισθητικά πως πρέπει να κινηθείς. Η εσωστρέφεια κυριαρχεί και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τον συναδελφικό περίγυρο και την εργασιακή σου πορεία. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να μην υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν.

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 δημιουργώντας την ανάγκη να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Καταστάσεις από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο που σε απασχολούν έντονα. Σου δίνεται η ευκαιρία να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα κλείσουν κεφάλαια προσωπικών σχέσεων που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σου.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 και σε ωθεί να εμπλακείς σε συλλογικές και ομαδικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Μέσα από κοινές επιδιώξεις μπορεί να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που σε εξιτάρουν. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα σε κινητοποιήσουν και θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός είναι ότι θέλεις να βρίσκεσαι μαζί με τον φιλικό σου περίγυρο σε δράσεις κοινωνικής φύσεως που σας εκφράζουν. Σημαντικό είναι να αφεθείς ώστε να δεθείς με το περιβάλλον και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου καθώς είναι εύκολο να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά θεωρώντας ότι προστατεύεις έτσι τον εαυτό σου.

Ο Ερμής επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 26/1 επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα με τον φιλικό περίγυρο που σε είχαν προβληματίσει παλιότερα. Δεν αποκλείεται να μπεις στην διαδικασία μιας αναζήτησης πού θα καταλήξει τα πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν απόλυτα και σε αυτά που δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης σου. Καθυστερήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες μπορεί να σε επηρεάσουν. Γεγονός είναι όμως ότι μπορείς να αξιοποιήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε να προβείς σε διορθώσεις όπου είναι απαραίτητο που θα λειτουργήσουν θετικά για κάθε όνειρο σου.

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 29/1 και σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις την ανάγκη για ανεξαρτησία και προσωπικό βηματισμό στην προσωπική σου ζωή. Θέλεις το ταίρι σου να κατανοήσει ότι χρειάζεσαι το χώρο σου έτσι ώστε να νιώθεις ελεύθερος κάθε ώρα και στιγμή. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν συναισθηματικά πρόσωπα που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν με το ενδιαφέρον τους. Ανατρεπτικές καταστάσεις θα σε ενθουσιάσουν και θα εντείνουν το καρδιοχτύπι και την ανάγκη να βρεθείς με ένα πρόσωπο που έχει ίδια προσέγγιση ζωής με εσένα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 24 ως 30/1/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, αρης, εξιτάρει, νέα, μεμψιμοιρία, δραση, εκκρεμότητα, συγκεκριμένο, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, επιθυμιες, διακοσμηση, αφροδιτη, ζηλια, ομορφα μυστικα, ονειρο, οριζοντες, προγραμμα, ψυχολογια, ωρα, αβιαστα, αγχος, αισιοδοξια, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, βρισκεις, βρισκεται, φαγητο, γεγονος, γοητεια, διαστημα, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητα, εκφρασεις, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, εξιτάρει, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ειδος, υπομονη, ισορροπια, καχυποψια, λαθη, λαθος, μαζι σου, ματια, μεμψιμοιρία, μπορεις, μυστικα, παθος, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σιγουρος, συγκεκριμένο, συντηρηση, σκεφτεσαι, σκεψεις, σωμα, σχεδια, ταξιδια, φοβιες, φτερα, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχραιμια, ομορφα, βηματα, δωσεις, κομματι, μπροστα, νιωθεις, θετικα
Τυχαία Θέματα