Τα Ζώδια της Πέμπτης 26/10: Ιχθείς προσοχή στις εξαπατήσεις

Σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό φέρνει δυναμικότητα, αυθόρμητες και ελκυστικές προσεγγίσεις. Οι νέες αρχές στα προσωπικά ζητήματα και στον επαγγελματικό τομέα πρωταγωνιστούν.

Ανεβαίνει η διάθεση και η ενεργητικότητα. Προσοχή στους εκ φύσεως παρορμητικούς του ζωδιακού κύκλου. Ίσως θα πρέπει να μην βγουν από τα όρια και να μην αντιδράσουν απλά για να αντιδράσουν.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα η εκδήλωση των συναισθημάτων θα γίνει πιο εύκολη. Υπάρχει η περίπτωση να αποκαλυφθούν λόγια που θα πάνε ένα βήμα παρακάτω τις σχέσεις.

Κριός

Η σημερινή

μέρα απαιτεί προσοχή καθώς θα έχεις έναν… αποπροσανατολισμό. Μην προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που ίσως καθορίσουν την επαγγελματική σου ζωή. Και σε παρακαλώ, μη δίνεις υποσχέσεις που δεν πρόκειται να κρατήσεις.

Portrait of outgoing female shaking man hand while sitting at table in office. Agreement conceptΤαύρος

Ήρθε η ώρα να πιστέψεις στον εαυτό σου. Άλλωστε η μιζέρια δεν σου ταιριάζει. Για αυτό προχώρα τα σχέδιά σου και δημιούργησε τις ευκαιρίες που θέλεις τόσο πολύ. Όσο μπορείς βέβαια και όσο σε αφήνουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Θέματα αυτοεκτίμησης και φόβοι βγαίνουν στην επιφάνεια. Ίσως φταίει η ανάγκη σου να πρωταγωνιστείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κατεύνασε τα νεύρα σου απέναντι στους συνεργάτες σου.

Καρκίνος

Αξιοποίησε τις προσκλήσεις από φίλους για έξοδο και χαλαρές στιγμές. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στα επαγγελματικά σου με καλύτερα έσοδα, αν ασχολείσαι με εμπόριο, επικοινωνία και διαδίκτυο.

Λέων

Σήμερα είσαι λίγο τραβάτε με κι ας κλαίω! Βγες, διασκέδασε και πέρασε όμορφα. Το απόγευμα εξέφρασε ό,τι σε αναστατώνει από το παρελθόν. Διεκδίκησε τις οικονομικές απολαβές που αξίζεις καθώς έχεις την εκτίμηση των προϊσταμένων σου.

Παρθένος

Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα για την επαγγελματική σου πορεία, θα σηματοδοτήσει και τη μελλοντική. Είσαι τυχερή γιατί έχεις δίπλα σου πρόσωπα που πιστεύουν σε σένα. Μην αρνηθείς κοινωνικές προτάσεις γιατί θα περάσεις όμορφα.

Ζυγός

Κλείσε θέματα που αφορούν στη δουλειά σου. Απέφυγε λάθη και αμέλεια γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείς και αυτό θα σου δημιουργήσει υπερένταση. Σήμερα είναι ευκαιρία να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Σκορπιός

Θα απολαύσεις στιγμές με φιλικά αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία θα τα στηρίξεις με την αισιόδοξη στάση σου. Η διαίσθησή σου σε βοηθά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Οι πιθανές συμφωνίες θα έχουν καλό οικονομικό αντίκτυπο.

Τοξότης

Οι ανακατατάξεις σε οικονομικό επίπεδο θα σε δυσαρεστήσουν. Ωστόσο, επειδή δεν φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες για να πετύχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, θα δεις τις συνεργασίες σου να γίνονται ολοένα και καλύτερες. Ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Θα δεχτείς ξαφνικές προσκλήσεις από αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία ίσως λύσεις και τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ σας. Η ανεβασμένη διάθεσή σου θα επιλύσει και ζητήματα που είχες και με πρόσωπα από τον χώρο της δουλειάς σου. Δημιουργείς ιδανικές συνεργασίες και ξεπερνάς εμπόδια με τη θετική σου ματιά.

Υδροχόος

Η μέρα σου ξεκινά με ανασφάλειες και έντονο εκνευρισμό. Αυτό μέχρι το απόγευμα καθώς σιγά σιγά θα αποκτήσεις και πάλι τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει και θα ξεπεράσεις όποιους φόβους σε κυριεύουν. Ψυχραιμία απέναντι στις οικονομικές εκκρεμότητες. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να πετύχεις τις ιδανικότερες συμφωνίες για εσένα.

Ιχθύς

Περιόρισε τον εκνευρισμό σου σε συζητήσεις σου. Τυχόν λανθασμένοι χειρισμοί σου σε οικονομικά ζητήματα και ακίνητη περιουσία θα σου κοστίσουν. Μην ξεχνάς, η ένταση και η εξαπάτηση πρωταγωνιστούν στη μέρα σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα