Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη 16/11 – Σκορπιοί χαλιναγωγήστε τα νεύρα σας

Σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, η Είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω, φέρνει στα ζώδια ευνοϊκές συνθήκες σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Κλείνουν εκκρεμότητες και μπαίνει όριο στην ανυπομονησία. Δυσκολία στη συνεννόηση, δεν πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και την ανασφάλεια.

Κριός

Έντονα συναισθήματα σε οδηγούν σε βαθιά χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές.

Η περίοδος είναι καθοριστική για την επαγγελματική σου πορεία και αν θέλεις, αλλάζεις ριζικά χώρο εργασίας. Κοινωνική καταξίωση και αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου.

Ταύρος

Προϋποθέσεις και ευκαιρίες στην επιμόρφωση που σου ανοίγει νέους δρόμους μπροστά σου. Η εύνοια είναι με το μέρος σου και μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρία.

Δίδυμος

Είσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα, φόβους και απωθημένα που σε προβληματίζουν. Αλλαγές εσωτερικές που σου δίνουν την δύναμη να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Σημαντικές ευκαιρίες για οικονομικές συναλλαγές με τρίτους και εξαιρετικές επιχειρηματικές κινήσεις.

Καρκίνος

Οι εμμονές και οι φόβοι επηρεάζουν την διάθεσή σου ενώ το άγχος παίζει μεγάλο ρόλο σε συγκρούσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Σε προβληματίζουν οικονομικά θέματα και ανατροπή συμφωνιών.

Λέων

Θετικές εξελίξεις και κοινωνική καταξίωση ανεβάζουν την ψυχολογία σου και διώχνουν το άγχος. Επιτυχία στον χώρο της δουλειάς σου και επιτέλους βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Λύνεις θέματα ρουτίνας.

Παρθένος

Η ανάγκη να προβληθείς στον κοινωνικό σου περίγυρο είναι έντονη και μπορεί να κυριαρχήσει. Δεν βλέπεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς και δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη και να βρεθείς εκτεθειμένος. Βάλε στόχους ρεαλιστικούς και προσπάθησε με σκληρή δουλειά να τα καταφέρεις.

Ζυγός

Εκφράζεις τα συναισθήματα και την αγάπη που νιώθεις προς τα πρόσωπα που είναι στη ζωή σου. Αυτό ενισχύει την ψυχολογία σου και έχει θετικό αντίκτυπο και στη δουλειά σου. Έχεις καλή διάθεση και διεκπεραιώνεις ό,τι αναλαμβάνεις.

Σκορπιός

Χαλιναγώγησε τα νεύρα σου και μην αφήσεις να σε οδηγήσουν σε μονοπάτια που θα το μετανιώσεις. Πάρε πρωτοβουλίες και κλείσε συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Η μέρα θέλει ψυχραιμία και λογικές κινήσεις.

Τοξότης

Οι φίλοι σου και η επικοινωνία μαζί τους, σε γεμίζουν χαρά καθώς αντιλαμβάνονται τις απόψεις σου. Προσοχή σε τυχόν ένταση με κοντινά σου πρόσωπα που μπορεί να οδηγήσει σε καυγά. Πιθανή ανατροπή συνεργασιών σε εμπόριο, διαδίκτυο και επικοινωνία.

Αιγόκερως

Οι εκκρεμότητες στη δουλειά, σου δημιουργούν ένταση και χάνεις το μέτρο. Αυτό, σε οδηγεί σε παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Κράτα μικρό καλάθι σε προτάσεις και ασχολήσου με θέματα που εκκρεμούν.

Υδροχόος

Παίρνεις πρωτοβουλίες και δρομολογείς συνεργασίες, ιδιαίτερα ευνοϊκές. Διαχειρίσου οικονομικά ζητήματα με ρεαλιστική σκέψη για να πετύχεις μελλοντικά σχέδια και επιδιώξεις.

Ιχθύς

Εντυπωσιάζεις και φλερτάρεις με νέα πρόσωπα. Προσοχή σε οικονομικά θέματα καθώς τώρα έχεις την ευκαιρία να έχεις κέρδη. Τα περιττά έξοδα σου δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητά σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα