Δημήτρης Σταρόβας: “Η κόρη μου δεν μου μιλάει – Θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά”

Ο Δημήτρης Σταρόβας έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τη μητέρα του και την έλλειψη του πατέρα του. Ακόμη αναφέρθηκε στη σχέση του με την κόρη του.

“Για όλο μου το περιβάλλον ήταν πολύ δύσκολα γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 1,5 ετών. Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της κάνοντας τρεις δουλειές. Μεγάλωσα σαν πάσας. Κάποια στιγμή, στα 5 μου χρόνια, νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα το να έχεις πατέρα. Δεν ήταν εύκολο το γεγονός ότι μεγάλωσα χωρίς πατέρα“, τόνισε ο Δημήτρης Σταρόβας

και πρόσθεσε:

“Όταν ήμουν μωράκι, μάζευαν υπογραφές για να διώξουν τη μητέρα μου και έλεγαν “η π…νη με το εξώγαμο”. Μετά παντρεύτηκε τον Σταρόβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, και την ξαναπάντρεψα στα 65 της με το ζόρι για να έχει παρέα”.

Για τη σχέση του με την κόρη του, επισήμανε: “Χώρισα όταν η κόρη μου ήταν μηνών γιατί θεωρώ λάθος να μένει κάποιος σε μια σχέση όταν δε μπορεί να συνυπάρχει με τον άλλον. Το αρνητικό κλίμα στο ζευγάρι, τα παιδιά το εισπράττουν. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία και δε μου μιλάει, θα ήθελα να είμαστε πιο κοντά“.

Keywords
Τυχαία Θέματα