Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη νέα φθινοπωρινή συλλογή που καλύπτει γυναίκα, άντρα και παιδί

17:15 26/9/2023 - Πηγή: InStyle

Τα Marks and Spencer εμπνέονται από τη γοητεία και τα χρώματα του φθινοπώρου και παρουσιάζουν τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023. Statement outfits, εποχιακά trends, must-have items και ολοκληρωμένες -in fashion- προτάσεις για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, που συνδυάζουν το στιλ με την άνεση.

Η γυναικεία συλλογή, αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια εμπνευσμένα από εμβληματικά σχέδια και all day outfits για όλα

τα στιλ. Oversized βαμβακερά πουκάμισα και άνετα φούτερ είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία χρωμάτων, από το κλασικό μαύρο μέχρι το κίτρινο neon, ενώ χαρακτηρίζονται από την άνεση και την εξαιρετική ποιότητα των Marks and Spencer.

Τα outfits συμπληρώνονται με μοντέρνες ankle boots, γόβες, τακούνια, loafers και αθλητικά. Όλες οι επιλογές αποτελούνται από ανθεκτικά υφάσματα, λουστρίνι και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ συμπληρώνονται με εντυπωσιακά μεταλλικά φινιρίσματα, λαμπερά στοιχεία και tone-on-tone ραφές. Εντυπωσιακές τσάντες casual, αλλά και πιο βραδινές, ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις και αναδεικνύουν ολόκληρο το look.

Η ανδρική συλλογή για τη φετινή σεζόν, παρουσιάζει μια minimal προσέγγιση στο στιλ, περιλαμβάνοντας βασικά εποχιακά είδη αλλά και μεγάλη ποικιλία από κλασσικά κομμάτια. Η συλλογή διαθέτει ρούχα για κάθε περίσταση, ενώ έχει σχεδιαστεί από βιώσιμα υφάσματα. Οι casual συλλογές έχουν εμπνευστεί από μοντέρνες αλλά και κλασικές πινελιές, δημιουργώντας ολοκληρωμένα outfits που συνδυάζουν το χειμερινό preppy στιλ και το πιο χαλαρό, για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία από δερμάτινα παπούτσια, Derbies και Chelsea Boots, καθώς και απαλά κασκόλ σε γήινες αποχρώσεις, κομψά δερμάτινα γάντια, γραβάτες και άλλα αξεσουάρ.

Το Kidswear για αυτή τη σεζόν παρουσιάζει μοντέρνες γραμμές σε ζεστά ουδέτερα χρώματα. Τα σκανδιναβικά πλεκτά και τα casual υφάσματα αποτελούν βασικό στοιχείο αυτής της συλλογής, προσφέροντας ατελείωτη ευελιξία για τέλειες καθημερινές εμφανίσεις. Επιπλέον, μέσα από τη μεγάλη συλλογή σε βρεφικά ρούχα, θα βρείτε εξαιρετικά απαλά ρούχα για νεογέννητα με αξιολάτρευτα σχέδια, ιδανικά για όλη μέρα.

Στα Marks & Spencer κυριαρχούν και αυτή τη σεζόν οι signature συλλογές εσωρούχων για κάθε γούστο και κάθε σωματότυπο. Τα εσώρουχα και οι σατέν πιτζάμες από το πρωί μέχρι το βράδυ αποτελούν βασικά κομμάτια, φτιαγμένα από πολυτελή υφάσματα, όπως σατέν και βελούδο. Η εμβληματική σειρά εσωρούχων Rosie επιστρέφει ανανεωμένη, προσφέροντας μια μοντέρνα και θηλυκή αισθητική. Αυτή τη σεζόν παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά η συλλογή εσωρούχων & sleepwear M&S x Ghost, καθώς επίσης η σειρά Body παρουσιάζει για πρώτη φορά τη δαντέλα με τεχνολογία Flexifit 360 μοιρών stretch, η οποία αποτελεί σειρά best seller.

Τα διαχρονικά και ποιοτικά κομμάτια της νέας σειράς Φθινόπωρο – Χειμώνας 2023 των Marks & Spencer, θα απογειώσουν το στυλ σας για ακόμα μία σεζόν με επιλογές από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Breaking News! Η Sienna Miller είναι το νέο πρόσωπο της Marks & Spencer

Keywords
Τυχαία Θέματα