Στέφανος Δημουλάς σε Φώτη Σεργουλόπουλο: “Σας βλέπω σαν πατρική φιγούρα”

15:46 19/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Στέφανος Δημουλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν¨ το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο γνωστός χορευτής μίλησε για την απόφασή του να εκφράσει ανοιχτά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και εξέφρασε τον θαυμασμό του προς τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

¨Σας βλέπω σαν μια πατρική φιγούρα για μένα πολλά χρόνια. Μπορεί να μην έχουμε τόσα πολλά χρόνια διαφορά αλλά τα μηνύματα και οι δράσεις που έχετε κάνει

όχι μόνο στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στην κατηγορία της ΛΟΑΤΚΙ κατηγορίας στην Ελλάδα είναι πολύ σημαντικά”, τόνισε ο Στέφανος Δημουλάς και πρόσθεσε:

Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τη σωστή δουλειά ενός άλλου ανθρώπου που δεν προβάλλεται με τον τρόπο που θα ήθελε να τα πει. Γνωρίζω άτομο εκ των έσω από τη ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα που ήρθε και σας είπε ότι ο τρόπος με τον οποίο πληρώνονται οι drag queens στην Ελλάδα δεν είναι σωστός.

Και κατευθείαν πήρατε το feedback και όχι μόνο πληρώσατε τον καλλιτέχνη πολύ παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε αλλά ζητήσατε και συγγνώμη και πήρατε δραστικά μέτρα για να αλλάξει αυτό το πράγμα.

Μπράβο σας και σας ευχαριστώ, ακόμα κι από μακριά, από την Αγγλία”.

Φώτης Σεργουλόπουλος για Βάνα Πεφάνη: “Έχουμε υπάρξει εραστές”

Keywords
Τυχαία Θέματα