Rachel McAdams: Οι “ενοχές” για το διάλειμμα 2 ετών από την υποκριτική – “Έπρεπε να διατηρήσω τη λογική μου”

11:29 19/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Rachel McAdams μιλά για την απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ.

Μιλώντας στο Bustle για τον ρόλο της στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Judy Blume “Are You There, God? It’s Me, Margaret”, η 44χρονη McAdams δήλωσε στο περιοδικό: “Υποθέτω ότι πάντα είχα την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά- είτε θα πάει καλά είτε όχι”, όταν επρόκειτο να κάνει διάλειμμα από την καριέρα της.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel McAdams (@rachelmcadams1)

Και πρόσθεσε: “Αυτός ο χρόνος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με βοήθησε πραγματικά να νιώσω πιο δυνατή. Με βοήθησε να νιώσω ότι παίρνω πίσω τον έλεγχο. Και νομίζω ότι μου επέτρεψε να μπω από μια διαφορετική πόρτα.”

Η McAdams, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε κωμωδίες όπως το Mean Girls, ρομαντικά δράματα όπως το The Notebook και το βραβευμένο με Όσκαρ “Spotlight”, έχει πάρει στο παρελθόν ολόκληρα χρόνια άδεια από τη δουλειά. Δεν εμφανίστηκε σε καμία ταινία κατά τη διάρκεια του 2006 ή του 2019, ενώ το “Are You There, God? It’s Me, Margaret” σηματοδοτεί τον τρίτο ρόλο της McAdams στην οθόνη από το 2020, σύμφωνα με το προφίλ της στο IMDb.

“Ένιωθα ένοχη που δεν εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία που μου δόθηκε, γιατί ήξερα ότι ήμουν σε τόσο τυχερή θέση“, δήλωσε στο Bustle για το διετές διάλειμμα που έκανε από την υποκριτική τη δεκαετία του 2000. “Αλλά ήξερα επίσης ότι δεν ταίριαζε απόλυτα με την προσωπικότητά μου και με αυτό που χρειαζόμουν για να παραμείνω υγιής”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel McAdams (@rachelmcadams1)

Η McAdams πρόσθεσε στη διάρκεια της συνέντευξης ότι δεν αισθάνεται απόλυτα σίγουρη ότι το διάλειμμά της ήταν η σωστή απόφαση εκείνη τη στιγμή- σύμφωνα με το δημοσίευμα, απέρριψε ρόλους σε ταινίες όπως The Devil Wears Prada, Casino Royale και Iron Man, μόλις λίγα χρόνια μετά την αρχική της επιτυχία με το Mean Girls του 2004.

“Υπήρχαν σίγουρα κάποιες στιγμές κατά τις οποίες αγχώθηκα καθώς αναρωτιόμουν αν τα πετούσα όλα και γιατί το έκανα αυτό;“, σημείωσε και πρόσθεσε: “Χρειάστηκαν χρόνια για να καταλάβω τι έκανα διαισθητικά.”

Keywords
Τυχαία Θέματα