Σοφία Αρβανίτη: «Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ζευγάρι με τον Μιχάλη Ρακιντζή»

21:08 24/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Σοφία Αρβανίτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και στη φημολογούμενη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

“Ο Μιχάλης μπήκε απογειωτικά στη ζωή μου. Μου έκανε καλό και από άλλη άποψη. Του Μιχάλη του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα με πολύ λίγα άτομα. Αυτό τον συγκεντρώνει, κάτι του δίνει. Μου είπε “κοίτα να δεις, στον πρώτο δίσκο εντάξει έγραψες μόνο πέντε στίχους. Αν θες να κάνουμε

και τον επόμενο δίσκο μαζί, γιατί μου το πρότεινε η εταιρεία σου, θα γράψεις όλους τους στίχους μόνη σου. Αλλιώς, δεν ξέρω αν έχω χρόνο”. Δεν είχε χρόνο όντως, έκανε και δικούς του στίχους. Ήταν μία περίοδος που είχε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Δεν μπορούσε να καταναλώσει τόσο φαιά ουσία για να γράψει, για μια γυναίκα κιόλας. Δεν τον έχω ρωτήσει ποτέ αν όλο αυτό τότε το έκανε για να εξασκηθώ”, είπε αρχικά η Σοφία Αρβανίτη.

Σε εκείνο το σημείο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε την τραγουδίστρια για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Σ.Α: Δεν είχαμε πει ότι ήμασταν ζευγάρι, αιωρείτο. Δεν το είπαμε ποτέ.

N.Z: Μήπως 40 χρόνια μετά να το πείτε;

Σ.Α: Δεν εξυπηρετεί κάτι

N.Z: Αυτό ήταν θέμα της εταιρείας, ότι δεν πρέπει να το λέτε;

Σ.Α: Όχι, όχι δεν τέθηκε ποτέ κάτι τέτοιο. 

Για να καταλήξει η Σοφία Αρβανίτη: “Ο Μιχάλης Ρακιντζής και εγώ ήμασταν πολύ συνεπείς στις υποχρεώσεις μας που είχαν να κάνουν με το να επικοινωνήσουμε τη δουλειά μας. Δείχναμε ελεύθεροι, δεν βγαίναμε και ιδιαίτερα μαζί ή δεν βγαίναμε καθόλου, δεν προσελκύαμε τους παπαράτσι καθόλου. Τους αποφεύγαμε, δεν το είχαν ανακαλύψει ακόμη. Μετά το 1993 έγινε ένας χαμός με τους παπαράτσι”.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα