Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε σε ποιο σημείο του σώματός της έχει κάνει αισθητική επέμβαση

19:42 24/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Έλλη Κοκκίνου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Fay’s Time”. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη Μαρίνα Σάττι και την Eurovision. Επίσης αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει.

«Η Μαρίνα είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι, δεν αρέσει σε όλους. Το θέμα είναι να φιλτράρεις από ποιους έρχονται τα κακεντρεχή σχόλια.

Γι’ αυτό πρέπει να φιλτράρουμε από πού έρχονται και για ποιον λόγο. Ό,τι και να κάνουμε, όλοι μας θα ακούσουμε και τα θετικά και τα αρνητικά», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου και πρόσθεσε:

«Η Eurovision είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Νομίζω ότι το target group είναι το πιο νεανικό κοινό. Άρα δεν ξέρω αν θα πλησίαζα εγώ το τόσο νεανικό κοινό που έχουν. Σίγουρα σαν εμπειρία είναι ζηλευτό».

Για τη σχέση της με τον χρόνο, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε: «Μεγαλύτερη έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν. Αν και οι ατέλειες αυξάνονται λόγω ηλικίας – αν και αισθάνομαι 25 χρόνων – η ηλικία είναι μια ηλικία και φέρνει ατέλειες».

Σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο γιατί στο στήθος έχω κάνει, το έχω μικρύνει. Νομίζω όταν έρθει η ώρα θα κάνω ένα μίνι lift, Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω, θέλω αλλά δεν το τολμάω ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα