Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Νέος πονοκέφαλος… λόγω του ξαδέλφου

14:05 9/11/2022 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι πολύ αναστατωμένοι και απογοητευμένοι από την παρουσία του Mike Tindall στο reality show “I’m A Celebrity”, υποστηρίζει ειδική επί των θεμάτων των Ανακτόρων.

O σύζυγος της Zara Tindall, κόρης της πριγκίπισσας Anne και ξαδέλφης του πρίγκιπα William,

είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που συμμετέχει σε reality show. Η βασιλική συγγραφέας, Angela Levin κατηγόρησε τον γαμπρό της πριγκίπισσας Anne ότι ταπεινώνει τη βασιλική οικογένεια συμμετέχοντας στο reality του ITV. Από τη στιγμή που έφθασε στη ζούγκλα της Αυστραλίας όπου γυρίζεται το show, ο πρώην αστέρας του ράγκμπι έχει κερδίσει τους θαυμαστές μιλώντας ειλικρινά για τον γάμο του αλλά και με τις δεξιότητές του στη ραπ.

Vanilla Mike #TeamTindall #ImACeleb pic.twitter.com/KevR034x10

Mike Tindall (@miketindall13) November 7, 2022

Boom! Shake the Room: courtesy of DJ Jazzy Tinds. #ImACeleb #TeamTindall pic.twitter.com/gd8aLH4moS

Mike Tindall (@miketindall13) November 7, 2022

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Mike Tindall αποκάλυψε ότι αυτός και η σύζυγός του Zara μέθυσαν στο πρώτο ραντεβού τους το 2003, με την ειδική να υποστηρίζει ότι αυτό δεν ήταν κανενός δουλειά να το γνωρίζει πέρα από τους ίδιους. Η Levin σημείωσε ότι ο Tindall παρουσιάζει ως ανυπόληπτη τη βασιλική οικογένεια.

Όσον αφορά στον λόγο για τον οποίο ο πρώην αθλητής συμμετέχει στο show, η συγγραφέας σημείωσε ότι πιθανόν είτε βαριόταν είτε ήθελε να διασκεδάσει.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Tindall, που είναι παντρεμένος με την ανιψιά του βασιλιά Κάρολου, Zara, από το 2011 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, επιδόθηκε σε αυτοσχέδιο ραπ με τους συντρόφους του να τον φωνάζουν “Vanilla Mike”. “Θεωρώ πως αυτό δεν υποτιμά μόνο τη σύζυγό του αλλά και την πεθερά του, πριγκίπισσα Anne καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Δεν είναι καθόλου αστείο” σημείωσε η Levin που πρόσθεσε πως αυτή η συμπεριφορά του Mike θα προκαλέσει λύπη και αναστάτωση στον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Here he is! #ImACeleb #TindsDownUnder pic.twitter.com/154LEhvGvC

Mike Tindall (@miketindall13) November 6, 2022

Η εμφάνιση αυτή του Mike Tindall στο reality show θα μπορούσε να σηματοδοτήσει τις νέες τηλεοπτικές του φιλοδοξίες. Τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε ότι ο Mike “δεν ζήτησε άδεια” από τον Κάρολο πριν υπογράψει για το show.

Keywords
Τυχαία Θέματα