Κατερίνα Καινούργιου: Ο Νικηφόρος της έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα – Το «καρφί» της παρουσιάστριας

Ο Νικηφόρος κάλεσε την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στο δείπνο για την έναρξη μιας συνεργασίας του με μαγαζί που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 8/11 και παρά το γεγονός ότι η δημοσιογράφος πήγε και περίμενε τον τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις, εκείνος απλώς χαιρέτισε και έφυγε χωρίς να πει τίποτα.

Το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή, με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει τηλέφωνο τον Νικηφόρο στον αέρα της εκπομπής και

να τον ρωτά γιατί κάλεσε τις κάμερες, αφού δεν είχε σκοπό να μιλήσει. Ο τραγουδιστής σήκωσε αρχικά το τηλέφωνο, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στην παρουσιάστρια και της το έκλεισε. Τόσο εκείνη όσο και οι συνεργάτες της έμειναν άφωνοι με τη συμπεριφορά του Νικηφόρου.

«Με κλείνει ο Νικηφόρος. Δεν με έχει κλείσει κανένας και με έκλεισε ο Νικηφόρος. Σε καλό μας σήμερα! Μου είπε ότι είναι λίγο άρρωστος και δεν μου απάντησε γιατί δεν μας μίλησε χθες. Εγώ έχω μιλήσει με τα καλύτερα λόγια σε αυτή την εκπομπή για τον Νικηφόρο.

Ο Χριστός και η Παναγία. Ωραία όλα αλλά λίγο πρέπει να καταλαβαίνουμε και ποιοι είμαστε. Από συμπεριφορές ανθρώπων καταλαβαίνεις πολλά πράγματα. Αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος είναι στην κορυφή κι ο άλλος έχει μείνει εκεί», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας: Η συνάντηση με τον Γιώργο Μάγκα μετά την παρεξήγηση

 Μάντη Περσάκη στο «Πρωινό μας»: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

 Μάρω Κοντού: «Ήμουν αρραβωνιασμένη όταν γνώρισα τον άνδρα μου, πέταξα τη βέρα κι έφαγα ξύλο από τη μάνα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα