Πρίγκιπας Louis: Αναστατωμένος που δεν τον πήραν μαζί στο Wimbledon… μετά τη “σοβαρή” προετοιμασία του

15:03 17/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Louis είναι πολύ αναστατωμένος που έχασε το Wimbledon το απόγευμα της Κυριακής, παρά το γεγονός ότι είχε εξασκηθεί να στέκεται ακίνητος και να παραμένει σοβαρός στο γήπεδο.

Η μαμά του, Kate Middleton ήταν αυτή που αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Louis ήταν “πολύ στεναχωρημένος” που έχασε το Wimbledon,

επειδή “έκανε εξάσκηση να είναι ballboy.”

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφθασε στο All England Club για τον τελικό των ανδρών, με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον πρίγκιπα George, εννέα ετών, και την πριγκίπισσα Charlotte, οκτώ ετών.

Τόσο ο George όσο και η μικρότερη αδελφή του φάνηκαν εντυπωσιασμένοι από το θέαμα, πανηγυρίζοντας τον παρθενικό τίτλο του Carlos Alcaraz στο Wimbledon στον επικό αγώνα με τον Novak Djokovic.

Prince Louis ‘very upset’ to miss Wimbledon after ‘practising being a ballboy’https://t.co/nrY2T7y9rA pic.twitter.com/iFUcIIRCK0

— OK! Magazine (@OK_Magazine) July 17, 2023 Πριγκίπισσα Charlotte: Έκανε το ντεμπούτο της στο Wimbledon

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Kate αποκάλυψε: “Είναι η πρώτη φορά της Charlotte, ο George ήρθε πέρυσι. Παρακολουθούν με ανυπομονησία. Charlotte, έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις το σκοράρισμα.”

Μετά τη συζήτησή τους, ο 16χρονος ballboy Joel αποκάλυψε ότι ο Louis “προσπαθεί να εξασκηθεί στην ορθοστασία και στο να μένει σοβαρός όπως εμείς.”

Kate tells of Prince Louis’ ‘upset’ as he practices for tough Wimbledon role https://t.co/96CH9H52Yg pic.twitter.com/wCunag52c9

Mirror Royal (@MirrorRoyal) July 17, 2023 Ο πρίγκιπας Louis ξαναχτυπά – Οι γκριμάτσες του κλέβουν τις εντυπώσεις

Και πρόσθεσε: “Προσπαθεί να εξασκηθεί στο να στέκεται και στο πώς εμείς στεκόμαστε στο πίσω μέρος του γηπέδου και δίπλα στους παίκτες.“

Ο πρίγκιπας Louis κλέβει συχνά την παράσταση στις βασιλικές υποχρεώσεις με τις πρακτικές του, τον παιδικό του ενθουσιασμό και τις γκριμάτσες, Τον έχουμε δει να βγάζει τη γλώσσα του στη μητέρα του αλλά και να καλύπτει δραματικά τα αυτιά του στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Y’all wanna allow them to live above the standard because of their bloodline then were going to judge them above the standard and Prince Louis is a spoiled ass brat. His behavior is not now, nor has it ever been cute.#AbolishTheMonarchy pic.twitter.com/fodoo07GyA

— averyasherave (@averyasherave) July 14, 2023

Επίσης, στη διάρκεια της τελετής στέψης στις 6 Μαΐου, ο μικρούλης εθεάθη να ζητωκραυγάζει για τον παππού του από τη βασιλική άμαξα, αναφωνώντας: “Yaaaay Say king. Yaaaay king”, δήλωσε στη Femail η ειδικός στην ανάγνωση χειλιών, Jacqui Press.

William and Kate got the school holidays off to a flying start by taking their children on a family day out to the world’s largest military air show – but Prince Louis didn’t seem impressed.

Watch more: https://t.co/8xyWy2d9Fw pic.twitter.com/dn36BtMjuT

Sky News (@SkyNews) July 14, 2023

Εθεάθη επίσης να δείχνει ενθουσιασμένος το πλήθος και να ψιθυρίζει στην αδελφή του Charlotte καθώς αναχωρούσαν. Ωστόσο, είναι πιθανό ο πρίγκιπας Louis να μην μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση στο Wimbledon χθες επειδή είναι πολύ μικρός καθώς είναι μόλις πέντε ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα