Ποια ζώδια φιλάνε καλύτερα;

Έχετε ποτέ παρασυρθεί σε πικάντικες σκέψεις του τύπου… “άραγε πώς να φιλάει αυτός”. Ή πάλι όταν αντικρύσετε για πρώτη φορά ένα “ενδιαφέρον’ πρόσωπο… Σίγουρα όλοι το έχουμε κάνει. 

Σκεφτήκαμε λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές μεθόδους και να απευθυνθούμε στα άστρα, στα 12 ζώδια για να προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε τα όποια κρυμμένα ταλέντα τους μέσα από τα… χείλη τους!

Η άκρως απαιτητική δουλειά απέδωσε. Παρακάτω θα σας αποκαλύψουμε το βαρύγδουπο πόρισμα που αναδεικνύει τα 6

καλύτερα στο φιλί ζώδια, σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τις ιδιότητες και τις έμφυτες τάσεις τους, όπως όλα αυτά σφραγίζονται από τη φύση των αστερισμών.

Πρώτα όμως και γενικόλογα, ας αναφέρουμε πως είναι φυσικό τα ζώδια του νερού να έχουν ένα σχετικό προβάδισμα, λόγω περίσσιου συναισθήματος γεγονός που ευνοεί σκανδαλωδώς το συγκεκριμένο… σπορ.

Έπεται, το πάθος που καταθέτουν τα πύρινα ζώδια, που έχουν φλόγα για ζωή, ενώ δεν υπολείπεται από τα των γήινων ζωδίων, ο αισθαντικός Ταύρος που ξέρει να κολυμπάει σε ωκεανούς αισθησιασμού με όλο του το είναι.

Thomas Crown, played by American actor Steve McQueen (1930 – 1980), kisses Vicki Anderson, played by Faye Dunaway in ‘The Thomas Crown Affair’, directed by Norman Jewison, 1968. (Photo by Silver Screen Collection/Getty Images)Αρχίζοντας από το 6 προς την κορυφή έχουμεΚαρκίνος

Εξαιρετικά ευαίσθητος και συνήθως ενσυναισθηματικός, αντιλαμβάνεται εύκολα τα συναισθήματά σας. Επιθυμεί διακαώς να σας λατρέψει και να σας κάνει να νιώσετε άνετα. Με τον Καρκίνο δεν χρειάζεται να μιλήσετε. Υποσυνείδητα ξέρει τι, πώς και πότε θα το κάνει ώστε να σας κάνει να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Έχουν χείλη υγρά και απαλά, είναι οι ίδιοι ήπιοι και ευγενικοί και διαπρέπουν ως σπουδαίοι… χαδιάρηδες. Το μόνο είναι πως χρειάζονται ένα διαρκές feedback πως περνάτε καλά στα χέρια τους, ή μάλλον στα χείλη τους. Ανασφάλεια, βλέπετε!

Κριός

Στον αριθμό 5 βρίσκουμε το αυθεντικό και φλογερό Κριάρι που θα επιδιώξει όσο κανένα άλλο ζώδιο να σας κάνει να νιώσετε επιθυμητοί. Αυθόρμητα θα κάνει την πρώτη κίνηση, θα τρέξει τα χέρια του στα μαλλιά σας, θα σας χαιδέψει σε όλο το σώμα με πάθος, θα ψυθιρίσει στο αυτί σας ερεθιστικά λόγια και -επειδή είναι εγωιστής- θα θελήσει να σας πείσει ότι φιλάει καλύτερα από τον όποιον άλλο ανταγωνιστή. Πιθανότατα δε να αποδειχθεί αληθινός και θα σας μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο, με αυτή του την παρόρμηση και το απαράμιλλο πάθος.

Τοξότης

Στον αριθμό 4 βρίσκουμε τον διασκεδαστικό, αστείο και πάντα έτοιμο να υπερθεματίσει ερωτικά, Τοξότη. Χαλαρό και γλυκό το φιλί του, προσθέτει πολλά στην αδιαμφισβήτητη ελκυστικότητα που αποπνέει στο άλλο φύλο αυτό το συγκεκριμένο ζώδιο. Θα σας κάνουν σίγουρα να γελάσετε οι Τοξότες και οι Τοξοτίνες και, ακόμη και εάν έχουν τη φήμη μάλλον ΄παιχνιδιάρικων’ και ίσως λίγο επιπόλαιων εραστών, το σίγουρο είναι πως τελικά ΄παίζει΄ να θεωρήσετε τον εαυτό σας τυχερό μετά τη… φιληματική εμπειρία μαζί τους.

Σκορπιός

Το ‘χάλκινο μετάλλιο’ πηγαίνει δικαιωματικά στον έντονα βαθύ και μυστηριώδη Σκορπιό, που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Απόλυτα ικανοί να εκπληρώσουν την κάθε σας φαντασίωση χωρίς πολλά λόγια και ερωτήσεις, θεωρούνται καλοί εραστές, ευρύμυαλοι και τολμηροί, που δεν θα σε κρίνουν ποτέ. Σοβαροί συνήθως και εσωστρεφείς, ειδικεύονται στα καυτά αγγίγματα, στη μαγνητική και βαθιά οπτική επαφή και βέβαια στο γνωστό τοις πάσι… κλείδωμα των χειλιών τους. Συγχαρητήρια, θα περάσετε μαζί τους αξέχαστα.

Ταύρος

Αν και γήινο, είναι απίστευτα αισθησιακό τούτο το ζώδιο, κατανοεί και αντιλαμβάνεται εύκολα τους γύρω ενεργειακούς κραδασμούς και μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε παθιασμένο… φιλητή, τέτοιον που μάλλον θα σας χαρίσει μια αληθινή εμπειρία ζωής. Απαιτεί καλαίσθητη και ρομαντική ατμόσφαιρα, καθαρά σεντόνια, κεριά αναμμένα και γλυκά αρώματα, ποιοτικό φαγητό και μια άλφα ‘σοβαρότητα’ από τον παρτενέρ του. Μόνο τότε θα σας αποδείξει με άνεση, ότι αξίζει 100% το ‘αργυρό μετάλλιο’ των καλύτερων επιδόσεων στο ερωτικό φιλί.

Ιχθείς

Αρμονικοί, γλυκείς, καλλιτεχνικοί και συχνά όμορφοι άνθρωποι, βρίσκονται στην κορυφή της πικάντικης λίστας και κερδίζουν φυσικά το ‘χρυσό’ μετάλλιο. Ευαισθησία και πάθος μαζί, αιθέριο όνειρο ενσωματωμένο με μαεστρία στην πραγματικότητα, μα και το γεγονός πως καταλαβαίνουν ακριβώς τι θέλετε και… σας το δίνουν, κάνουν τους Ιχθείς ακαταμάχητους στον τομέα ‘ερωτικό φιλί΄. Θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά δυνατά, συνάμα όμως εσείς θα αισθάνεστε άνετα. Ε, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Keywords
Τυχαία Θέματα