Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη Χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer. Ο ιδανικός προορισμός για να βρείτε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα. Η νέα αποκλειστική εορταστική συλλογή M&S Food είναι εδώ γεμάτη με πρωτότυπες προτάσεις για ξεχωριστά δώρα. Και με γλυκίσματα, βεβαίως, που θα γίνουν τα αγαπημένα των γιορτών.

Σοκολατένιες και γλυκιές λιχουδιές, πρωτότυπες φωτιζόμενες και διαδραστικές συσκευασίες, μπισκότα, χριστουγεννιάτικα

ροφήματα και γιορτινά ποτά κυριαρχούν στην festive σειρά. Οι ειδικοί της M&S έχουν επιλέξει τους καλύτερους παραγωγούς για τον σχεδιασμό και την παραγωγή τους. Διασφαλίζουν έτσι την υψηλότερη ποιότητα των συστατικών, τις πιο εκπληκτικές συσκευασίες και τα εορταστικά σχέδια.

Οι διαχρονικές, πλέον, πουτίγκες, μπισκότα και γλυκίσματα επιστρέφουν και φέτος σε ανανεωμένα M&S light-up gifts. Προσθέτουν έτσι αρωματικές και γευστικές νότες στα φετινά Χριστούγεννα.

Τα κλασικά Belgian Style Biscuits, τα βουτυρένια Mince Pies και τα Gingerbread Stockings, αποτελούν ιδανικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα. Θα βρείτε σοκολατένια χριστουγεννιάτικα ημερολόγια σε ποικιλία σχεδίων. Οι εμβληματικοί χαρακτήρες των Spencer Bear και του Colin the Caterpillar, είναι όπως πάντα τα καλύτερα συνοδευτικά για τα δώρα των μικρών φίλων. Και αποτελούν το γλυκό countdown για την πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή.

Αν αναζητάτε το κατάλληλο ποτό για τις γιορτές, τα Marks and Spencer παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία ποτών. Λικέρ, gin, sparkling wines και άλλα πολλά. Τα γιορτινά κοκτέιλ θα συμπληρώσουν τα γιορτινά τραπέζια και καλέσματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ανακαλύψτε τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο marksandspencer.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα