Ποια διάσημη είναι κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είχε στιλ από την… κούνια

12:00 28/2/2024 - Πηγή: InStyle

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας μεγάλωσε κι έγινε διάσημο supermodel. Έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα σε πασαρέλες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα όλων των κορυφαίων περιοδικών, μεταξύ των οποίων και το InStyle.

Έχει κερδίσει τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς ενώ έχει ψηφιστεί δύο φορές “Μοντέλο της Χρονιάς” από την ελληνική βιομηχανία μόδας.

Είναι παντρεμένη με κορυφαίο τραγουδιστή με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα

παιδιά.

Όπως σωστά μαντέψατε, πρόκειται για την Κάτια Ζυγούλη. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία είχε αναρτήσει η ίδια στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα . Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli)

Η Κάτια Ζυγούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα για τον διαγωνισμό ομορφιάς “Elite Model Look 1996”, όπου τελικά κέρδισε τον τίτλο. Ένα χρόνο αργότερα, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό “Playmate of the Year” και στέφθηκε νικήτρια.

Έζησε και εργάστηκε κατά διαστήματα στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, όπου συνεργάστηκε με μεγάλους οίκους μόδας αλλά τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα πολλών διεθνών περιοδικών μόδας όπως το Bazaar και το Elégance της Γαλλίας. Οι διεθνείς καμπάνιες της περιλαμβάνουν τις εταιρίες S.T. Dupont, Riani, Persol, Maria Galland, Nivea, Schwarzkopf, Pantene, Avon και Longchamp.

Πώς γνώρισε τον Σάκη Ρουβά

Το 2003, στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, γνώρισε τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο σύντομα έγιναν ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli)

Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli)

Keywords
Τυχαία Θέματα