Αντιγράφουμε το στιλ της Angelina Jolie με 5 μόνο κομμάτια-κλειδιά

09:22 28/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η αισθητική της Angelina Jolie μάς κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον, χάρη στην απαράμιλλη κομψότητα και την απλότητά της. Οι off-duty εμφανίσεις της είναι ένα αριστούργημα του μινιμαλισμού που εκπέμπουν μια ακαταμάχητη γοητεία. Με τα casual looks της, η ηθοποιός είναι ένας οδηγός για το πώς μπορεί κανείς να εκφραστεί με ελάχιστα, αλλά εξαιρετικά εντυπωσιακά στοιχεία. Η απλότητα των γραμμών, οι λιτές αποχρώσεις και η διαχρονική φινέτσα αντιπροσωπεύουν κάθε της σύνολο. Και ναι, πολύ θα θέλαμε

να είχαμε κι εμείς λίγο από το γούστο της.

Nerd Angelina

Όσο πιο λιτό το look, τόσο το καλύτερο! Και το τελευταίο σύνολο της ηθοποιού το αποδεικνύει περίτρανα! Η Angelina λοιπόν, φόρεσε πάνω από ένα χαλαρό λευκό μπλουζάκι, το πιο κομψό μαύρο παλτό από μαλλί. Ένα απαραίτητο κομμάτι στη χειμερινή καθημερινή γκαρνταρόμπα όχι μόνο της Jolie, αλλά κάθε γυναίκας. Πιστή στο στιλ της, συνδύασε το φίνο πάνω μέρος με μία φαρδιά, μαύρη παντελόνα σε ίσια γραμμή και ένα ζευγάρι μποτάκια με τακούνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Το look της τελειοποίησε με μαύρα γυαλιά με μαύρους φακούς, μίνιμαλ σκουλαρίκια κρίκους, μερικά ασημένια δαχτυλίδια και μια εντυπωσιακή τσάντα tote που χωράει μέσα όλα τα απαραίτητα! Συγκεκριμένα, κρατούσε μια ολοκαίνουργια τσάντα του σχεδιαστή Giancarlo Capri (γνωστός ως Gee), με εντυπωσιακό τύπωμα στο μπροστινό μέρος και λουρί crossbody. Η εκκεντρική αυτή δημιουργία κυκλοφόρησε στις 23 Φεβρουαρίου και με την τελευταία εμφάνιση της Jolie, πιθανότατα θα εξαντληθεί αμέσως!

Με ή χωρίς την τσάντα της ωστόσο, εμείς αντιγράφουμε το look της καθώς είναι ένα από τα πιο εύκολα, κομψά, σοφιστικέ, έξυπνα και λειτουργικά outfits που θα μπορούσαμε να φορέσουμε κυριολεκτικά παντού!

MAX MARA Single-breasted Jersey Coat, MytheresaWhite T-shirt, Marks&SpencerAlexander Wang Tailored Flared-leg Trousers, FarfetchParis Texas Leather Stiletto Boots, FarfetchRAY-BAN Wayfarer Ease Optics, LensCrafters

Keywords
Τυχαία Θέματα