Όλο το glam του Hollywood σε μια φωτογραφία -Priyanka Chopra, Anne Hathaway και Zendaya πόζαραν μαζί και έριξαν το ίντερνετ

15:58 17/5/2023 - Πηγή: InStyle

Τρεις από τις πιo εντυπωσιακές γυναίκες του κόσμου μόλις έφτασαν στη Βενετία.

Η Zendaya, η Anne Hathaway και η Priyanka Chopra βρέθηκαν στο show του εμβληματικού οίκου κοσμημάτων Bulgari στη Βενετία για την παρουσίασε της νέας συλλογής κοσμημάτων. Οι τρεις σταρ με εμφανίσεις-επιτομή στο Hollywood glam οι οποίες είναι πρέσβειρες του πολυτελούς οίκου πόζαραν μαζί στο

κόκκινο χαλί για μια φωτογραφία που «έριξε» το διαδίκτυο.

«Αυτή θα είναι μια από αυτές τις εμβληματικές φωτογραφίες που θα θυμόμαστε δέκα χρόνια αργότερα», έγραψε κάποιος στα social media, εκφράζοντας αυτό που σκεφτόμασταν όλοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street_style_voyage (@street_style_voyage)

Για την περίσταση, η Zendaya φόρεσε custom δημιουργία του Richard Quinn. Το μαύρο βελούδινο φόρεμα είχε μια ντραπέ λεπτομέρεια από τους ώμους, ένα στενή μέση και γοργονέ γραμμή. Στον λαιμό της φορούσε ένα choker-φίδι με κίτρινα διαμάντια τοποθετημένα στο κέντρο.

Η Anne Hathaway φόρεσε ένα αστραφτερό φόρεμα με παγιέτες Versace σε χρυσό και ασημί και ασορτί κουκούλα.. Το φόρεμα που έπεφτε χαλαρό περιλάμβανε ένα σκίσιμο στο πόδι μέχρι τον μηρό, επιτρέποντάς της να αναδείξει ένα ζευγάρι τις ασημένιες γόβες με πλατφόρμα. Το εκθαμβωτικό κολιέ Bulgari της Hathaway ήταν μια chunky αλυσίδα καλυμμένη με διαμάντια από την οποία κρέμονταν πέντε κόκκινοι πολύτιμοι λίθοι.

Τέλος, η Chopra φόρεσε ένα magenta look από την couture συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της Miss Sohee. Το σετ αποτελούνταν από ένα μακρυμάνικο crop top που αποκάλυπτε τους ώμους και το ντεκολτέ και μια dramatic μάξι φούστα με ένα επιβλητικό λουλούδι με παγιέτες και ουρά. Και εκείνη φορούσε ένα διαμαντένιο κολιέ choker με πολύχρωμα μενταγιόν από πολύτιμους λίθους.

H συνάντηση των τριών γυναικών αντανακλούσε λάμψη και πολυτέλεια ανάλογη των κοσμημάτων που φορούσαν. Το αποτέλεσμα ήταν εικόνες τόσο λαμπερές που σχεδόν δεν αντέχουμε να αντικρύζουμε!

Anne Hathaway: To μονοχρωματικό της look μάς έδωσε ιδέα για το Πάσχα

Keywords
Τυχαία Θέματα