Νίκος Συρίγος: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – “Νιώθω ευλογία που περνάω αυτή την περίοδο στη ζωή μου”

15:33 28/9/2023 - Πηγή: InStyle

O Νίκος Συρίγος παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε για τις κόρες του, το διαζύγιό του, την ασθένεια της μητέρας του, αλλά και για το νέο κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής, καθώς τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

“Είχα δύο τηλεοπτικές προτάσεις και οι κόρες μου, μου είπαν να διαλέξω τη Σίσσυ. Μετράω τη γνώμη των κοριτσιών μου. Η σχέση

με τη μεγαλύτερη κόρη μου είναι πολύ έντιμη. Η Εύα ήξερε από την αρχή τι ρόλο θα έχω στη ζωή της και όταν με φωνάζει μπαμπά νιώθω πολύ χαρούμενος. Δεν θέλω να είμαι φίλος με τις κόρες μου, θέλω να είναι διακριτοί οι ρόλοι, θέλω να είμαι μπαμπάς. Είναι πολύ μεγάλος ο σταυρός που κουβαλάει η μητέρα μου και όλη η οικογένεια με την ασθένεια της”, τόνισε ο Νίκος Συρίγος και πρόσθεσε:

“Διαχειρίστηκα με ηρεμία και καθαρότητα το διαζύγιό μου απέναντι στα παιδιά μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ενοχλεί η εισβολή στην προσωπική του ζωή. Προσπαθώ να διαχειριστώ με σεβασμό στον εαυτό μου, στον άνθρωπο που είναι δίπλα μου και στα παιδιά μου. Η ζωή μου δεν είναι δύσκολη, δεν έχω αλλάξει τίποτα, βγαίνω και δεν κρύβομαι ούτε θα κρυφτώ”.

Για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Συρίγος υπογράμμισε: “Είμαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου. Νιώθω πάρα πολύ καλά, είμαι χαρούμενος και νιώθω ευλογία που περνάω αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Δεν ερωτεύεσαι εύκολα. Γίνεσαι πιο αυστηρός, κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά όταν θα έρθει δεν μπορείς να του κλείσεις την πόρτα. Να είσαι σίγουρος για αυτό”.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η ερώτηση για τον σύντροφό της που την έφερε σε αμηχανία – Δεν πρόλαβα να δω “Χαμογέλα και πάλι”

Keywords
Τυχαία Θέματα