Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει πώς επέλεξαν το «Πάρης» για τον γιο τους

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάπτισαν τον γιο τους πριν από λίγες ημέρες, με τον «Νουνίτο» να μετονομάζεται σε Πάρης. Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του γιου του, θέλοντας έτσι να ανακοινωθεί την ημέρα του μυστηρίου.

Μετά από μια απαιτητική περίοδο λόγω των προετοιμασιών της βάπτισης, η Ιωάννα Τούνη πήρε μια ανάσα και αποφάσισε να απαντήσει στα ερωτήματα των διαδικτυακών φίλων της σχετικά με τη βάπτιση. Οι απορίες ήταν

πολλές και εκείνη έλυσε αρκετές μέσα από το Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει πώς επέλεξαν το όνομα Πάρης για τον γιο τους

Ένα από τα ερωτήματα που έλαβε σε επανάληψη αφορούσε στην επιλογή ονόματος του γιου της. Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, αποκάλυψε πρώτη φορά την ιστορία πίσω από το όνομα «Πάρης», επισημαίνοντας πως δεν προέρχεται από κάποιο μέλος της οικογένειάς της.

«Το όνομα Πάρης δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή τους συγγενείς μας. Άρεσε πολύ στον Δημήτρη και σε εμένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα.

Πράγμα περίεργο γιατί διαφωνούμε σε όλα. Προσωπικά από μικρή λάτρευα τα αρχαιοελληνικά ονόματα. Πάρης και Απόλλωνας είναι από τα αγαπημένα μου αντρικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Το τάμα στην Παναγία που είχε κάνει τρία χρόνια πριν για τη μητέρα του

 Απόστολος Ρουβάς: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

 Κασσελάκης για Μιχαηλίδου: «Εμφανίστηκε απρόσκλητη, να είναι πιο προσεχτική»

Keywords
Τυχαία Θέματα