Μινιμαλιστικές Ανησυχίες: 7 γήινα looks που αποθεώνουν με τρόπο μοναδικό την ομορφιά της απλότητας

15:51 9/10/2023 - Πηγή: InStyle

Σε μια εποχή που η επιβράδυνση και η απλότητα αποκτούν όλο και περισσότερη σημασία, ο μινιμαλισμός στη μόδα αναδεικνύει την ομορφιά μέσα από το λιτό. Είναι μια αναζήτηση της αισθητικής που υπερβαίνει τις πρόσφατες τάσεις και που προσφέρει μια ανεπιτήδευτη, αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αυτά τα outfits αποτελούν μόνο μια μικρή γεύση από τον μαγικό κόσμο του μινιμαλισμού στη μόδα, έναν κόσμο που αξίζει να εξερευνήσετε και να υιοθετήσετε. Είναι η ευκαιρία να εκφραστείτε με διακριτικότητα και στιλ, δημιουργώντας μια

αξέχαστη εντύπωση σε κάθε περίσταση. Ο μινιμαλισμός είναι η ομορφιά της απλότητας, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να υποτιμούμε ποτέ.

Cargo, but make it minimal

Σε απαλό χρώμα χακί, αυτό το σετ σε cargo ύφος αναδεικνύει την ομορφιά ενός καθαρού συνόλου. Δύο άκρως λειτουργικά κομμάτια, σχεδιασμένα με κομψότητα, δημιουργούν μια αίσθηση ευελιξίας και άνεσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Μόκα ή Σοκολάτα: Το street style «βάφεται» σε αποχρώσεις του καφέNeutral Beauty

Η υποτιμημένη ομορφιά του εκρού χρώματος είναι απλά ακαταμάχητη. Μια μίνι φούστα με ένα αμάνικο μπλουζάκι προσφέρουν την απόλυτη αρμονία, η οποία δεν χρειάζεται πολλά για να εντυπωσιάσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Hewitt (@marianna_hewitt)

Sexy Business

Το μαύρο κοστούμι είναι πάντα in. Συνδυασμένο με ένα σέξι σουτιέν, χτίζει στο λεπτό το πιο chic αποτέλεσμα, γεγονός που αναδεικνύει όσο τίποτα τη γυναικεία φινέτσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Διαφάνειες All Over

Οι διαφάνειες σε ρούχα μας επιτρέπουν να δείχνουμε κομψές και σέξι, χωρίς να χάνουμε τον μινιμαλιστικό μας χαρακτήρα. Ένα σετ λοιπόν, που παίζει με τον αισθησιασμό των διαφανειών μόνο τις καλύτερες κριτικές θα μπορούσε να αποσπάσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Grey Monotone

Οι 50 αποχρώσεις του γκρι κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον και πόσο μάλλον, όταν τις συναντάμε σε μίντι φούστες και πουλόβερ. Μια διαχρονική επιλογή που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως το less is more.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alix Ashley Earle (@alix_earle)

Στιλ Ιππασίας

Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί την ενσάρκωση της κλασικής κομψότητας. Οι μπότες ιππασίας σε συνδυασμό με ένα ζιβάγκο και ψηλόμεσο παντελόνι δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση που παρά την απλότητά της εντυπωσιάζει κάθε φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelsey Merritt (@kelseymerritt)

Total Red Wine

Το κόκκινο κυριαρχεί και πάλι και φέτος μάλιστα, θα το δούμε στην πιο βαθιά απόχρωσή του. Ένα total red wine look λοιπόν, από την κορυφή ως τα νύχια, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να κλέψετε τις εντυπώσεις στο street style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Red Alert: Oι πασαρέλες της σεζόν επιβεβαιώνουν ότι το κόκκινο είναι το νέο ροζ

Keywords
Τυχαία Θέματα